2777
2789
عنوان

خيلي نگرانم الان فهميدم ك

672 بازدید | 46 پست

سلام 

پسرم ٩ سالشه 

هفته گذشته شام پيتزا خورد بعد دلش درد گرفت 

از فرداش ي جوري شده بود همش استرس داشت 

ي روز ميگفت دلم درد ميكنه 

ي روز ميگفت سرم درد ميكنه 

همش ميگفت من كرونا بگيرم چي ميشه؟ ميميرم؟ 

خلاصه هي بهش گفتي تو چيزيت نيست خوب ميشي كرونا هم نميگيري 

امروز اومد از مدرسه گفت من نگران سلامتيم هستم هي بهش ميگم كجات درد ميكنه ميگه جاييم درد نميكنه فقط منو ببر دكتر دارو بده بهم 

ديگه خلاصه كلي باهاش حرف زدم با گريه گفت من فكر ميكنم دارم زامبي ميشم 😭😭😭😭

اعصابم ب هم ريخته الان زنگ زدم وقت مشاور گرفتم براش ( ما ايران نيستم ) 

خدايا چيكار كنم دارم ميميرم ميگه ا اون هفته ك پيتزا خوردم دلم درد گرفته ميترسم تو سس پيتزا خون زامبي بوده من و زامبي كرده باشه ميگه من نگران شما هستم 

بعد ميگه تو مدرسه بيشتر ميترسم چون دوستام در مورد خيلي حرف ميزنن هر چي ميگم نگيد من فوبيا دارم گوش نميدن 

همه اينا رو تازه بهم گفته دارم دق ميكنم چي شده بچه م😭

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خیلی راجب زامبیا میخونه یا فیلم‌میبینه😐😐😕

ي مدت بازي ميكرد 

فيلم اصلا نديده در موردش 

ب نظرتون مشاور ميتونه كمك كنه بچه م يك هفته س داره عذاب ميكشه الان بهم گفت

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

عزیزم ، طفلی چقدر اذیت شده 

میگفتی زامبی فقط تو فیلم ها و بازیهاست و هیچ غذایی نمیتونه فرد رو‌تغییر بده ، بگو سس هم از رب درست میشه ، بگو بیا با هم رب و سس درست کنیم تا بهت ثابت بشه و ...

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

شما که از اون بدترین 😑😑😐😐 آرامشتو حفظ کن، بهش بگو و اثبات کن چیزی بنام زامبی وجود نداره! وقت مشاوره هم ک گرفتی! حالا دیگه بنا ب تشخیص مشاور و با توجه به سن بچه یا دو تا بسته اسمارتیز یا ی آمپول تقویتی بهش میزنی و میگی این واکسن ضد زامبیه هر کی اینو بزنه هیچ وقت زامبی نمیشه، خیالشو راحت می‌کنی. یا قشنگ توضیح میدی ک این فیلما تخیلیه و حقیقت ندارن

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..