2777
2789

قدم ۱۵۷همش میگم خیلی کوتاهم خودمو عذاب میدم ولی دسته خودم که نیست ۲۴ سالمه

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو عذاب نده

دسته خودم نیست چندروزه همش بهش فک میکنم همش مقایسه میکنم خودم رو 😔

مردا ریزه میزه و کوچولو بیشتر دوست دارن عشقم.

بعدشم عزیزدلم ۱۵۷ حدودا میشه ۱۶۰.

واسه یه خانوم یه قد متوسط و خوبیه.

ولی اگر وزنت زیاده رژیم بگیر خودتو باربی کن تا حسابی خوشگل و ملوس بشی😍😘

سرچ کن درمورد زنان موفق و زندگینامه اشون رو بخون

اهدافتو بزرگ کن

خودتو بزرگ کن

وقتی خودتو قبول داشته باشی و اهداف بزرگی برای رشد خودت داشته باشی اصلا ب قد فکر نمیکنی

توجه زیادی ب ظاهر از نشونه های نداشتن اعتماد ب نفس و عدم توانایی فردی هستش.

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
هم قد منی :/  قد به این خوبی لاکچریه با کلاسه جیگره من که راضیم ابهت خاصی داره😎

ممنون از دلداریت گلم ولی کاش حداقل ۱۶۰بود ومتوسط 

اخه هم  قد بلند و هم قد ریره میزه جذابیت خاص خودشونو دارن نمیشه گفت یکی خوبه یکی بد بعدشم شما قدت خوبه متوسط هستین عزیرم

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
عزیزم من ۱۵۴ هستم شایدم۱۵۳ ولی اصلا ناراحت نیستم از کوتاهی قدم بلاخره هر کس یه طور آفریده شده خداروش ...

چقدر زیبا گفتین 🌹