2777
2789
عنوان

چطوری چاق شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 51 پست
منم لاغرم ... اونشب بچها گفتن که عرق یونجه خوبه دوره هاشو تو گوگل یه سرچ بزن بخون چون زیادیشم خوب نی ...

من عرق یونجه خوردم ولی چون وسط دوره کرونا گرفتم ولش کردم و نمیدونم تاثیر داشته یا نه

اما فکر می‌کنم زینک برا اوناس که از کم خونی لاغرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خوابم تنظیم میکنه؟ 

اره چون ترکیباتش کلسیم ،منیزیم،زینک،روی وویتامینD هست که بهترین موقع خوردنش سات ۵یا ۶عصر هست اگرم اشتها نداری شربت راسیپ یک ساعت قبل از نهار وشامت بخور که عالیه

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
من عرق یونجه خوردم ولی چون وسط دوره کرونا گرفتم ولش کردم و نمیدونم تاثیر داشته یا نه اما فکر می‌کنم ...

نه کاری به کم خونی نداره من خودم ازمایش دادم ببینم مشکلی دارم لاغرم یا نه ولی مشکلی نداشتم بعد دکتره بهم این قرصه رو معرفی کرد من خیییللللللللییییی جاها رفتم دکتر ولی هربار که میرم همینو بهم معرفی میکنن یه قرص دیگه هم بهم معرفی کرد دکتره چون نمیتونستم زینک بخورم انگاری قرص خواب آور بود وقتی میخوردم مثل معتادها همش خواب بودم بخاطر همینم دیگه نخوردم اخه من هم سر کارم هم درس میخونم اصلا به خوابم بیشتر نمیرسیدم ...برو دکتر یه شربت هست اسمشو یادم نمیاد اون خییییللللییی خوبه اشتهاتو باز میکنه  و این قرص زینکه حتمااا امتحان کن خیلی خوبه...من خودم شربت هم نمیتونم بخورم  

چه عالی نه اشتهام خوبه یعنی معمولیه ولی از نظر اعصاب ضعیفم خیلی

صبحونت رو سعی کن مفصل بخوری حتما بین صبحونه م نهار میوه بخور،در کنار نهار حتما سالاد یا ماست مصرف کن بعد از نهار ساعت ۳یا۴یه لیوان ماست یا تخم مرغ یا یه لیوان شیر و خرما بخور برای ساعت۵و۶میوه بخور یا مغز ها ساعت۷یا۸هم باز میوه یا اب میوه و وغز ها رو مصرف کن ساعت۹شمات رو بخور اخر شب هم یه لیوان شیر بخور

صبحونت رو سعی کن مفصل بخوری حتما بین صبحونه م نهار میوه بخور،در کنار نهار حتما سالاد یا ماست مصرف کن ...

این یه برنامه غذایی هست فقط کمتر از گوشت قرمز استفاده کن و غذا هایی که معده رو فقط پر میکنه‌دوری کن در کل نباید بذار بیشتر از دو ساعت معدت خالی بمونه