2777
2789
عنوان

بچه های شما هم اینجورین

39 بازدید | 5 پست

دخترم ۵ سالشه وقتی چراغوخاموش میکنیم میره روشن میکنه وقتی روشن میکنیم میره خاموش میکنه همیشه سر چراغ با باباش بحث دارن مثلا باباش دراز میکشه تو اتاق چراغو  خاموش میکنه این هی میره روشن میکنه واقعا کلافه ام میکنه هرچی هم میگم گوش نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من پنج سالشع هرکی سرویس بره همینه مادرم چراغ خواب میذاره تو سرویس 😒مردم آزاررررررر وحشتناک

اینم باباش حساسه فقط گیر داده به اون ...اینم باباش رفتنی سرویس میره چراغو خاموش میکنه شوهرمم دادمیزنه عصبی میشه میگم بچه مگه مریضی آخه نکن زشته فلانه هرچی میگم گوش نمیده😭😭

اینم باباش حساسه فقط گیر داده به اون ...اینم باباش رفتنی سرویس میره چراغو خاموش میکنه شوهرمم دادمیزن ...

واکنش نشون داده مال همونه میدونی بعضی بچه ها دنبال توجهن جلب توجهن حتی منفی یا در حد داد زدن میخوان توجه والدو جلب کنن

واکنش نشون داده مال همونه میدونی بعضی بچه ها دنبال توجهن جلب توجهن حتی منفی یا در حد داد زدن میخوان ...

آره دقیقا 😭به شوهرم میگم محل نده چرا میبینه برای من مهم نیس از اینکارا نمیکنه میبینه تو حساسی اینجوری میکنه اونم که انگار نه انگار داد وفریاد میکنه دخترمم باز کارشو تکرار میکنه واقعا خسته میشم انگار دوتا بچه تو خونه اس سرم داره میترکه دیگه