2777
2789
عنوان

چطوری چاق شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شدنیه؟ ضرر نداره؟ 

صد درصد مناسب با سن و قد ووزنتون وبرنامه غذایی و مکمل ها سریع اضاف می کنید اما شاید هم بعد از مکمل ها وزنتون به خالت قبل برگرده اینم هست پس بهتره برنامه ی غذایتون رو عوض کنید

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐

منم لاغرم ... اونشب بچها گفتن که عرق یونجه خوبه دوره هاشو تو گوگل یه سرچ بزن بخون چون زیادیشم خوب نیست باید یه دوره 14 روزه فک کنم مصرف کنی ...

قرص زینک هم هست ولی من نمیتونم بخورم بخاطر بوی بدی که داره اگه بتونی بخوری واقعا خیلی خوبه خیلیا دیدم نتیجه گرفتن و این قرص علاوه بر وزن برای رشد ناخن و مو هم خیلی خوبه

جالبه نمیدونستم مرسی

اره اگر میخوای سیستم بدنت رو تنظیم کنی بهت شربت استوئکر پیسنهاد میکنم چون چیزایی که برای تنظیم سیستم عصبی بدن لازم هست رو داره 

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐