2777
2789
عنوان

کشیدن دندون در پونزده سالگی

82 بازدید | 10 پست

دندونم درد گرفته فک پایین از آخر دومی 

شمارشو نمیدونم چندمی میشه 

نمیدونم اگه بکشم در میاد؟

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

معلومه که در میاد.چرا در نیاد؟فقط اگر درست میشه نکشش پشیمون میشی.درستش کن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که در میاد.چرا در نیاد؟فقط اگر درست میشه نکشش پشیمون میشی.درستش کن

امیدی بهش نیست کلا از تو داغونه 

من از بچگی دندونم مشکل داشت حتی سالماشم نمیتونستم زیاد فشار بدم یا راحت ته دیگ بخورم 

اینم کلا خالیه اگه در بیاد میکشم

دندون مگه دوباره در میاد🤔🤔

ای خدا .🤣🤣🤣🥰 من فکر‌کردم میگه دندونمو میخوام‌بکشم از جاش در میاد یا نه🤣🤣🤣🤣 فکر نکردم منطوزش دوباره دندون در اوردنه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
امیدی بهش نیست کلا از تو داغونه  من از بچگی دندونم مشکل داشت حتی سالماشم نمیتونستم زیاد فشار ب ...

نه در نمیاد من فکر کردم میگی از جاش در میاد یا نه اشتباه کردم.نه عزیزم اون دندون دایمیه دیگه دندون در نمیاد که

ای خدا .🤣🤣🤣🥰 من فکر‌کردم میگه دندونمو میخوام‌بکشم از جاش در میاد یا نه🤣🤣🤣🤣 فکر نکردم منطوزش ...

😐😂

ای خدا .🤣🤣🤣🥰 من فکر‌کردم میگه دندونمو میخوام‌بکشم از جاش در میاد یا نه🤣🤣🤣🤣 فکر نکردم منطوزش ...

😂😂😂😂

نه خواهر دندون سبیل نیست که باز در بیار 😁