2777
2789
عنوان

این مورد برا ازدواج خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 42 پست
دومورد اخر اخه ی جوریه

بنظرم شخصیت داشته باشه عالیهههه

دیدم ک میگماا

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره راستش خوبیاش بیشتره ... دیگه ادم بشدت احترامیه و همچنین چاخانی

ادمي كه ازت توقع احترام ومحبت داره وبيانش ميكنه خودشم همينطوريه اتفاقا بنظرم بهترين ويژگى يه مرد اينكه كه ادب واحترام سرش بشه وبراش يه ارزش باشه اين موضوع

یعنی چی از حد معمول بیشتر یعنی میخواد ازش بت بسازی برا خودت 

چرا این تفکرو داره 

احترام هم مثل خیلی چیزهای دیگه خوبه ولی اگه میخواد احترام به خودش رو ابزار قدرت کنه و آدم صبوری نیستی بیشتر فکر کن 

مطمئنا فراتره و براش مهمه كه مطرح كرده  شوهر منم همش تا ميريم تو خانوادم ميگه چرا احترام نزاشت ...

مال منم همش قهر می‌کنه خودش هربی احترامی می‌کنه همیشه طلبکارم هست ازم .بنظرم ما خودمون اینارو پرروشون کردیم.شوهرمنک با کسی حرف نمیزنه فقط قیافه میگیره .طفلی داداشم .اینهمه تدارک دیده بود .بعد برادرشوهرم یبارم مارو دعوت نکرده

اره عزیزمم خیلی احترام و عشق و توجه براش مهمه

بهش بگو من باهمه مث خودشون رفتار میکنم اگر ازت احترام ببینم چندبرابر بهت احترام میگذارم .از الان تو هم خط قرمزات مشخص کن

یعنی چی از حد معمول بیشتر یعنی میخواد ازش بت بسازی برا خودت  چرا این تفکرو داره  احترام ...

اینکه تاکید شدید داره یکم بو داره

مثل آدمی که میگه من خیلی به خیانت حساسم این جور آدما معمولا خیانت دیدن یا خودشون کردن و از خیانت یک خاطره دارن

این تاکید هم ی جورای شبیه اونه یا بی احترامی دیده یا بی احترامی کرده و از این میترسه 

موفق باشید

شوهر سابقت چیشد می بینیش ؟ 

ازدواج کرد با همونی که می خواست 

نه من نمی بینم اما نزدیک عید ۹۹ یک عروسی جمع و جور گرفتن من کرونا رو بهانه کردم نرفتم ولی شوهرم رفت 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه