2777
2789
خوب اصلا چرا میخوای قایم کنی بالاخره میفهمن ، وقتی جزوه ای نخونی و امتحانی ندی یا برا شهریه ازشون پو ...

یه شهر دیگه دانشجوام متوجه نشن احتمالا

پول شهریه ام میگیرم بعدا که فهمیدن اگه قسمت شد تغییر رشته بدم برشون میگردونم

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...
من سال ۸۹از دانشگاه فرهتگیان یک سال تمام مرخصی گرفتم البته خودم رسمی بودم و کاردانی به کازشناسی قبول ...

مرسی عزیزم 

تماس گرفتن به خونتون؟!به خانواده منظورمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلم خدا ازت راضی باشه حالم خیلی بد بود ❤️ فقط اینکه میدونید برای دلیل مرخصی سخت میگیری می ...

عزیزم داداشم میگه نه سخت نمیگیرن نگران این نباش به دلیل مرخصی گیر نمیدن این همه هم نگران نباش همه اطلاعاتو از اموزش دانشگاهتون بپرس بهت میگن اونا براشون پول مهمه که میگیرن وگرنه هر کسی ممکنه مرخصی بگیره ...خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم ان شاالله موفق بشی ببخشید که اینم میگم دخالت نمیکنم ولی اگه خانواده حساسی داری پنهان نکن بازم ببخشید که گفتم بعنوان یک دوست ❤❤❤❤❤

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
عزیزم داداشم میگه نه سخت نمیگیرن نگران این نباش به دلیل مرخصی گیر نمیدن این همه هم نگران نباش همه اط ...

مرسی عزیز دلم خیلی کمکم کردی خیلی نگران بودم ❤️خیلی ارومم کردی 

خانوادم اجازه نمیدن تحت هیچ شرایطی ،معجزه بشه اجازه ام بدن واقعا وقتی بدونن تصمیمم چیه روزگارمو سیاه میکنن مثل همیشه ،ندونن و استرس اینکه ممکنه بفهمن به مراتب برام راحتتر از اینه که بدونن چیکار دارم میکنم 

بازم مرسی عزیزم❤️

مرسی عزیز دلم خیلی کمکم کردی خیلی نگران بودم ❤️خیلی ارومم کردی  خانوادم اجازه نمیدن تحت هیچ شر ...

خواهش میکنم عزیزم ان شاالله موفق بشی و به خواستت برسی 💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ