2777
2789
عنوان

ازکجا بفهمم دقیق چند هفتمه

12777 بازدید | 13 پست

سلام خانوما به یه مشکل جدی برخوردم☹️

از طریق اولین روز اخرین پریودیم حساب کردم میگه۳۲هفته هستی

ولی توی سونو حساب کردم میگه ۲۹هفته...دوشنبه هم میرم توی۳۰هفته...حالا نمیدونم کدوم دقیق تره از یه طرف هم خودم استرس زایمان دارم واینکه نکنه زودتراز موعد بیاد دنیا😭بنظرتون کدوم دقیق تره تاریخ پریودی یا تاریخ سونوگرافی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته طبق اولین روز آخرین پریودت حساب میشه  تو سونوگرافی هفته رو طبق رشد جنین میزنن که دقیق نیست

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
هفته طبق اولین روز آخرین پریودت حساب میشه  تو سونوگرافی هفته رو طبق رشد جنین میزنن که دقیق نیست

اخرین پریودیم ۸تیر ماه بود ماهانمم ۷روزس یعنی دوره ۲۳روزه میوفتم بعد با اون حساب کردم زده برام ۳۲هفته

ولی تاریخ سونو رو وارد کردم میاره ۲۹هفته