2777
2789

پسره مجرد یعنی هیچوقت ازدواج نکرده ۵۱ سالشه خوش قیافه و کم تر از سنش میزنه کارمند رسمی در آستانه بازنشستگی سه تا واحد آپارتمان تو تهران داره ماشین ساندرو و کلی پس انداز. 

تاچند سال پیش بالای ۱۰۰جا خواستگاری رفت با دونفر هم تا پای عقد رفت ولی به دلایل نامعلومی بهم خورد.اخرین فرزنده و بحث خواهرشوهر و جاری بازی هم مطرح نیست چون هیچکدوم با هم رفت و امد ندارن و تهرانی اصل هستن . حالا بیایید بگید شماها با هر سنی که هستید حاضرید با همچین مردی ازدواج کنید؟ تا بقیه اش رو بگم  که مشخصاتی که مد نظر اقا هست از دختر مورد نظرش که این همه سال گیرش نیومده چیه 😒😒😒😒😏😏😏😏

۱۵ رو نوشتی ۵۱؟؟

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ ۵۰ سال اره شوتش کن سمت پول پرست ها

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

به عنوان شوگر ددی گزینه مناسبیه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

شوگر ددی میشه دیگع😂😂

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎