2777
2789
عنوان

کسی حاضره با همچین پسری با این مشخصات ازدواج کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 95 پست
28 سالش بود به بدبخت گفتن برو امروز فردا می میره حالا5 ساله می گذره

بیچاره دوستت

شوهرش روز‌ به‌روز جوون تر میشه

اگ

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره دوستت شوهرش روز‌ به‌روز جوون تر میشه اگ

اتفاقا گفته پدرم 105 سالگی فوت کرده کت شلوار های شیک می پوشه فقط مسافرت های خارجی رفته اصلا فکر مردم نیست  کاش ما هم این روحیه رو داشتیم

اخه ی بحثی هست

من اصلا کاری با سن عموتون ندارم

ولی ی وقت یکی تو خرج زندگی مونده. یا یتظرش با پول بیشتر میشه فلان چیزو خرید، میگه دوست دارم خانمم بره سرکار! من ب نظرش احترام میذارم

ولی عموی شما سه تا خونه داره. پس انداز داره. درامد داره. خب بنظرم این از طمع و خساست میاد

با همچین آدمیم زندگی خیلی سخته

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
اخه ی بحثی هست من اصلا کاری با سن عموتون ندارم ولی ی وقت یکی تو خرج زندگی مونده. یا یتظرش با پول ب ...

بله واقعا ما همه با این خواسته اش مخالفیم و متعجب احساس میکنم چون خواهرهای من و مامانم و یه زن عموی دیگه ام شاغل بودن و هستن و شغل دولتی و رسمی دارن دلش میخواد زن شاغل داشته باشه که کم نیاره و از طرفی به خاطر خساستشه فکر کنم میخواد زن خرج خودشو در بیاره وگرنه هدف دیگه ای پشتش نیست .