2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من داشتم

مک بوک ایر

بپرس

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
میخواستم ببینم فلش و کابل اچ دی ام ای اینا وصل میشه بهش؟ یا کابل رابط دارن؟؟

وصل نمیشه باید اداپتور از اپل استور بخری 

فک کنم الان حدودا یه تومن اینا باشه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
وصل نمیشه باید اداپتور از اپل استور بخری  فک کنم الان حدودا یه تومن اینا باشه

وورد و افیس و .. مشکلی نداره روش؟

البته تجربیم و کار سنگینی نمخوام بکنم باهاش

جسارتا اگه فضولی نباشه شما چرا الان دیگه ندارید ؟؟

میخوام ببینم مشکلش چی بود 😢

وورد و افیس و .. مشکلی نداره روش؟ البته تجربیم و کار سنگینی نمخوام بکنم باهاش جسارتا اگه فضولی نبا ...

نه مشکل نداره هر چیزی بخوای میتونی نصب کنی

سوخت :(((( توی کیفم بود بطری شیر کاکائو سرش درست نذاشتم سوخت

البته بردم تعمیرگاه درست شد ولی خب دیگه دلم چرکی شده بود فروختمش

اهان پس یعنی تو دانشگاه به هیچ مشکلی برنمیخورم؟

نه مشکلی نداری

فقط باید خرجش کنی مثلا اول کار که میخری فلش توش نمیتونی بزنی باید اداپتور بخری

یا مثلا اپل ایدی اینا هم میخواد

کیبوردش هم فارسی نداره باید برچسب بخری

ویندوز نداره باید با مکینتاش بلد باشی کار کنی (البته کاری هم نداره فقط یه ماه اول یکم اذیت میشی اعصابت میریزه بهم باید صبور باشی)

خیلی برنامه ها کرک و اینا ندارن و توی اپ استور پولی هستن باید جیبت پر پول باشه که با دلار بخری (یهو میبینی یه برنامه واست سه چهار میلیون آب میخوره)

درکل واسه کارای روزمره مثه وبگردی و فیلم دیدن و ... محشره ولی برای کارای تخصصی باید خرج کنی (گفتم باید با دلار بخری)

نه مشکلی نداری فقط باید خرجش کنی مثلا اول کار که میخری فلش توش نمیتونی بزنی باید اداپتور بخری یا م ...

نه برنامه خاصی نمیخوام‌فقط وورد و پاور اینا 

تا جایی که یادمه شما پزشکی میخوندی درسته؟

تو رشتتون کارو راه میندازه دیگه نمیخواد خرج انچنان کنی براش برنامه های گرون بخری نه؟

ببخشیدا تروخدا خجالت کشیدم اینقد سوال پرسیدم

نه مشکلی نداری فقط باید خرجش کنی مثلا اول کار که میخری فلش توش نمیتونی بزنی باید اداپتور بخری یا م ...

و اینکه دوربین نداره برای ویدیو کال کلاس ها و...

دوربین نصب میشه روش یجوری ؟ 😅😅😂

و اینکه دوربین نداره برای ویدیو کال کلاس ها و... دوربین نصب میشه روش یجوری ؟ 😅😅😂

اگر منظورت وبکم هست اره داره ولی دوربین پشت هیچ لپتاپی نداره

وبکمش هم خیلی کیفیت بالایی داره

نه برنامه خاصی نمیخوام‌فقط وورد و پاور اینا  تا جایی که یادمه شما پزشکی میخوندی درسته؟ تو رشت ...

اره راه میندازه فقط من فایل های پاورپویت رو با آفیس باز نمیکردم چون خیلی گرون بود از برنامه های دیگه که توی اپ استور رایگان بودن استفاده میکردم

بقیه کارا هم مثه ویس استاد و فیلم و لکچر و ادوبی کانکت و ... اینا هم توی استور رایگانه ولی خب مثلا فتوشاپ خیلی گرون بود من از لپتاپ ایسوزم استفاده میکردم (یدونه ایسوز هم داشتم)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز