2777
2789

سلام سلام خانما😍😍چطورین خوبین؟؟چیکارا میکنید 

با بچه تو راهی تون چیکار میکنید😍😍من یک ماهمه 

خیلی ذوق دارم بچه اولمه دوس دارم دختر باشه 

شما چی؟تعریف کنید

من فقط اومدم بگم خوشحالم که دخترتون(حسم میگه نینی تون دختره) مثل من مهرماهیه😍😍😍❤❤

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیی عزیزم  مهر ماهی هاا خیلی نازن😍😍😍

مرسیییییییییییییییی نظر لطف شماست😘😘

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

نی نی من مهر ۴ماهه میشه انشالله😍😍

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من پری هام نامنظمه،این ماه آمپولhcg وhmgزدم کلی قرص خوردم،هیییچ علائمی ندارم فقط دو روز پیش لکه صورتی دیدم بعد چند ساعت قطع شد امروز بی بی چک زدم منفی شد،۶روز از پری میگذره ،کسی مثل من بوده ک باردار شده باشه اون ماه،،،حالم بده

من پری هام نامنظمه،این ماه آمپولhcg وhmgزدم کلی قرص خوردم،هیییچ علائمی ندارم فقط دو روز پیش لکه صورت ...

اره من اچ ام جی زدم این ماه بعد هیچ اعلامی هم نداشتم ،دو روز بعد بارداری بی بی زدم منفی بود هفت روز بعد پری زدم دیدم باز منفی تا اومدم بندازم دور دیدم حاله کم رنگی افتاده شده دو خط بی بی هفتع قبل هم تو سطل حمام بود نگا کردم دیدم اونم دو خط بوده چون کم رنگ بوده ندیدم

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
خوشبحالت من منفیه همش

انشالا توهم این ماه جواب بگیری دقیق نگا کن شاید یه حاله انداخته باشه برا من انداخته بود چون کم رنگ بود ندیده بودم

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،