2777
2789
عنوان

دیزاین خونه

87 بازدید | 10 پست

سلام بچها بیاین کمک من دوساله خونه دارم.  خونه ام قشنگه ولی همش احساس میکنم بی کلاسه  وفکرمیکنم بخاطروسایلمه ک اینقدگرونی بود نتونستم خیلی خوب بخرم حالا چیکارکنم باکلاس بشه سبک خونمم کاملا اسپرته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیجی کارا دنبال وسایل تزئینی خونه بگرد هم قیمتش خوبه هم مدلاش

اگه نقاشی دوست داری خودت یا تابلو بکش نصب کن رو دیوار من خودم یه تابلو کوبیسم کشیدم زدم بالای مبل راحتیا خیلی ناز شد چون اسپرته بیشتر باید رمانتیک و فانتزی باشه خونت

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
تو دیجی کارا دنبال وسایل تزئینی خونه بگرد هم قیمتش خوبه هم مدلاش اگه نقاشی دوست داری خودت یا تابلو ...

خب ببین میشه عکس تابلوبفرستی برانقاشی طرح با رنگ زرشکی قهوه ای طرح شلوغ باشه و رنگی رنگی

چون سررشته داری

تابلونقاشی دوس دارم خیلی ولی گرووونه لعنتی

خودت بکش ببین مدل کوبیسم نمیدونم خوشت بیاد یا نه ولی تو نت میشه طرح برداری بکشی خیلیم راحته منم نقاش نیستم ولی تونستم خرجشم زیاد نمیشه نهایتا 150

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
خودت بکش ببین مدل کوبیسم نمیدونم خوشت بیاد یا نه ولی تو نت میشه طرح برداری بکشی خیلیم راحته منم نقاش ...

اره کوبیسم ومیدونم ولی من تابلوبزرگ میخام احساس میکنم خیلی وسایل ریزریزدارم

اره کوبیسم ومیدونم ولی من تابلوبزرگ میخام احساس میکنم خیلی وسایل ریزریزدارم

خب نیم در نیم ( متر) بکش برای من 30در 50 هست