2777
2789
عنوان

یه سوال؟؟!!! 🌹

214 بازدید | 19 پست

اگه تو یه مراسمی به شما بگن فقط قراره بزرگای فامیل باشن... و بچه ها نیستن... اما بچه ها و عروس و نوه ی یکی از همون بزرگای فامیل دعوت باشن... شما بهتون بر نمی خوره؟ مراسمای بعدی میرین؟ 

این مراسم برا قبل کرونا بود الان یادم افتاد عصبی شدم😐❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مپ عصبی میشم وبهشون میتوپم

مامانم میگه تو حساسی... پس حق داشتم ناراحت بشم❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

برام مهم نیست

خوش حال هم می شدم چون از تنهایی خودم لذت می برم و جمع رو دوست ندارم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
مامانم میگه تو حساسی... پس حق داشتم ناراحت بشم❤️

اره عزیزم منم ناراحت مبشم بهشون بگوکه پس منو ادم حساب نمیکنین چه بهتر که نیومدم جای من پیش،انسان هاس نه پیش حیوونها

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃

من به این مدل برخوردم اما بحث خانواده ما بزرگ فامیل نیست بحث پسره اونایی که بچه هاشون پسره توی مراسما هم خودشون هستن هم پسراشون حتی اگه بچه باشن ولی مادر و پدر من چون پسر ندارن اکثر مراسما دعوت نمیشن میگیم چرا نگفتید میگن ما فقط مردارو بردیم.....  

من به این مدل برخوردم اما بحث خانواده ما بزرگ فامیل نیست بحث پسره اونایی که بچه هاشون پسره توی مراسم ...

اون که هست ولی فرق گذاشتن بین پسرا و دخترا تو جامعه برام عادی شده😐❤️

اون که هست ولی فرق گذاشتن بین پسرا و دخترا تو جامعه برام عادی شده😐❤️

من هنوز عادی نشده و اصلا هم عادی نمیشه واقعا پدر و مادرم ناراحتن از این تبعیض و بی احترامی به بچه هاشون ولی خب چیکار کنن

شب میخوابیم صبح بیدار میشیم میفهمیم مثلا پسر خاله زن گرفته همه نوه های پسر رفتن چه کم سن و بچه  ولی مارو نگفتن بریم....

من هنوز عادی نشده و اصلا هم عادی نمیشه واقعا پدر و مادرم ناراحتن از این تبعیض و بی احترامی به بچه ها ...

کاملا درک میکنم عزیزدلم....😢

نمی تونین خودتونو از محیطی که ناراحتتون میکنه دور کنین؟مثلا نفهمین اونا دعوت بودن..اینجوری ادم کمتر غصه میخوره🌺

من به این مدل برخوردم اما بحث خانواده ما بزرگ فامیل نیست بحث پسره اونایی که بچه هاشون پسره توی مراسم ...

شماهم حتی دعوت شدید ترید اونارو دعوتم نکنید

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

تاپیکتو خوندم بی رحم رو خوندم بی رحم یعنی بدون رحم(عضو بدن زنها) گفتم یا خدا چه مریضی هایی هست🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹