2777
2789

🌹🌹به نام خدا🌹🌹

سلام دوستان از امروز چله زیارت عاشورا شروع میشه انشاالله همگی حاجت روا بشیم🤲🏻

دوستان تاپیک رو قفل میکنم چون این تاپیک فقط برای اطلاع رسانی هست که بدونین نفر اول تا ۴۰ چه کسانی هستن و تاریخ قرائت به نیتشون کیه💚

عزیزان من برای شما کد هم اعلام کردم (از ۱۰۱ تا ۱۴۰) به این منظور که وقتی تاپیک میزنم که اعلام کنین قرائت کردین کدتونو اعلام کنین که راحتتر بتونم تیک بزنم و پیداتون کنم ممنونتون میشم اگه کد رو بفرستین🌹🙏🏻(مثلا من کدم ۱۴۰ هست ، وقتی قرائت کردم ۱۴۰ رو توی تاپیک میفرستم یعنی قرائت کردم💚)

❌اسامی رو به صورت پست میزارم❌

در آخر هم لینک گروه تلگرامو میزارم لطفا فقط کسانی که عضو این چله هستن در صورت تمایل وارد گروه بشن🌹

🌹نفر اول 💚 اسم کاربری : ۲۱۸r 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : جمعه ۹۹/۱۱/۲۴ 💚 کد : ۱۰۱

🌹نفر دوم 💚 اسم کاربری : فرشته ۷۶۷۶۱۰ 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : شنبه ۹۹/۱۱/۲۵ 💚 کد : ۱۰۲

🌹نفر سوم 💚 اسم کاربری : saberehhhhhh 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : یکشنبه ۹۹/۱۱/۲۶ 💚 کد : ۱۰۳

🌹نفر چهارم 💚 اسم کاربری : ۰۰۰۰niloo 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : دوشنبه ۹۹/۱۱/۲۷ 💚 کد : ۱۰۴

🌹نفر پنجم 💚 اسم کاربری : ملکه_اقامونم 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : سه شنبه ۹۹/۱۱/۲۸ 💚 کد : ۱۰۵

🌹نفر ششم 💚 اسم کاربری : انجیلی 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : چهارشنبه ۹۹/۱۱/۲۹ 💚 کد : ۱۰۶

🌹نفر هفتم 💚 اسم کاربری : mdmah 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : پنج شنبه ۹۹/۱۱/۳۰ 💚 کد : ۱۰۷

🌹نفر هشتم 💚 اسم کاربری : nadaaakh 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : جمعه ۹۹/۱۲/۱ 💚 کد : ۱۰۸

🌹نفر نهم 💚 اسم کاربری : مامانی۳ 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : شنبه ۹۹/۱۲/۲ 💚 کد : ۱۰۹

🌹نفر دهم 💚 اسم کاربری : سیدمحمد۳۹ 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : یکشنبه ۹۹/۱۲/۳ 💚 کد : ۱۱۰

🌹نفر یازدهم 💚 اسم کاربری : الب 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : دوشنبه ۹۹/۱۲/۴ 💚 کد : ۱۱۱

🌹نفر دوازدهم 💚 اسم کاربری : پووووووففففف 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : سه شنبه ۹۹/۱۲/۵ 💚 کد : ۱۱۲

🌹نفر سیزدهم 💚 اسم کاربری : سمامحمدی💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : چهارشنبه ۹۹/۱۲/۶💚 کد : ۱۱۳

🌹نفر چهاردهم 💚 اسم کاربری : liana7890💚تاریخ قرائت به نیت ایشون : پنج شنبه ۹۹/۱۲/۷ 💚 کد : ۱۱۴

🌹نفر پونزدهم💚 اسم کاربری : مامان،آسنا 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : جمعه ۹۹/۱۲/۸ 💚 کد : ۱۱۵

🌹نفر شونزدهم 💚 اسم کاربری : khanoomgooooool 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : شنبه ۹۹/۱۲/۹ 💚 کد : ۱۱۶

🌹نفر هفدهم 💚 اسم کاربری : zarrin9283 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۰ 💚 کد : ۱۱۷

🌹نفر هجدهم 💚 اسم کاربری : 1378sahar💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : دوشنبه ۹۹/۱۲/۱۱ 💚 کد : ۱۱۸

🌹نفر نوزدهم 💚 اسم کاربری : asheghsaeeid 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : سه شنبه ۹۹/۱۲/۱۲ 💚 کد : ۱۱۹

🌹نفر بیستم 💚 اسم کاربری : yazeinab 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : چهارشنبه ۹۹/۱۲/۱۳ 💚 کد : ۱۲۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌹نفر بیست و یکم 💚 اسم کاربری : مهدی_آیدا 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : پنج شنبه ۹۹/۱۲/۱۴ 💚 کد : ۱۲۱

🌹نفر بیست و دوم 💚 اسم کاربری : فاطیمامانزهرا 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : جمعه ۹۹/۱۲/۱۵ 💚 کد : ۱۲۲

🌹نفر بیست و سوم 💚 اسم کاربری : aram1379 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : شنبه ۹۹/۱۲/۱۶ 💚 کد : ۱۲۳

🌹نفر بیست و چهارم 💚 اسم کاربری : madarzanvamadaraho 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : شنبه ۹۹/۱۲/۱۷ 💚 کد : ۱۲۴

🌹نفر بیست و پنجم 💚 اسم کاربری : جیگرمامانمم💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۸ 💚 کد : ۱۲۵

🌹نفر بیست و ششم 💚 اسم کاربری : مهربانوجوون 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : دوشنبه ۹۹/۱۲/۱۹ 💚 کد : ۱۲۶

🌹نفر بیست و هفتم 💚 اسم کاربری : yalaaa 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : سه شنبه ۹۹/۱۲/۲۰ 💚 کد : ۱۲۷

🌹نفر بیست و هشتم 💚 اسم کاربری : 9878mohadese 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : چهارشنبه ۹۹/۱۲/۲۱ 💚 کد : ۱۲۸

🌹نفر بیست و نهم 💚 اسم کاربری : goooolllliiiii 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : پنج شنبه ۹۹/۱۲/۲۲ 💚 کد : ۱۲۹

🌹نفر سی ام 💚 اسم کاربری : del__shekasteh 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : جمعه ۹۹/۱۲/۲۳ 💚 کد : ۱۳۰

🌹نفر سی و یکم 💚 اسم کاربری : nilooo68 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : شنبه ۹۹/۱۲/۲۴ 💚 کد : ۱۳۱

🌹نفر سی و دوم 💚 اسم کاربری : مهربانو۹۴ 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : یکشنبه ۹۹/۱۲/۲۵ 💚 کد : ۱۳۲

🌹نفر سی و سوم 💚 اسم کاربری : solyanim 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : دوشنبه ۹۹/۱۲/۲۶ 💚 کد : ۱۳۳

🌹نفر سی و چهارم 💚 اسم کاربری : آناهیتا۵۴۶ 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : سه شنبه ۹۹/۱۲/۲۷ 💚 کد : ۱۳۴

🌹نفر سی و پنجم 💚 اسم کاربری : veronica_ 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : چهارشنبه ۹۹/۱۲/۲۸ 💚 کد : ۱۳۵

🌹نفر سی و ششم 💚 اسم کاربری : mm190 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : پنج شنبه ۹۹/۱۲/۲۹ 💚 کد : ۱۳۶

🌹نفر سی و هفتم 💚 اسم کاربری : اعصابمـخوردـشد💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : جمعه ۱۴۰۰/۱/۱ 💚 کد : ۱۳۷

🌹نفر سی و هشتم 💚  بتول خانم❤  💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : شنبه ۱۴۰۰/۱/۲ 💚 کد : ۱۳۸

🌹نفر سی و نهم 💚 دوستم (سحر خانوم) 💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : یکشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۳💚 کد : ۱۳۹

🌹نفر چهلم 💚 اسم کاربری :miss_mahroo  💚 تاریخ قرائت به نیت ایشون : ۱۴۰۰/۱۲/۴ 💚 کد : ۱۴۰