2777
2789
بینم ضعفش چیه ازون استفاده کن که رام بشه بجزخساستش

صعفش محبته که من محبت میکنم اما امان از ردزی که نازک تر از گل بهش بگی فوری قهر میکنه از خونه میره حرف نمیزنه باید نازشو بکشی و کلی التماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما روز که دعوامون میشه من جامو جدا میکنم میاد پیش من به زور می‌خوابه میگه خوابم نمیگیره تنهایی 

به نظرم زنو شوهر نباید تنها بخوابن اوایل مال منم اینطوری بودا تنها می‌خوابید بعد من یبار گفتم زنا دوس ندارن تنها بخوابن باید پیشم بخوابی یا بامن بخواب یا طلاق ک گفت نمیدونستم اینقد برات مهمه چشم از این به بعد 1 لحظه هم تنها نمیخابم

، یا مثلا شوهر من خرج خونه و لباس میده ولی خرج اضافی وسط باشه نمیده میگه ندارم مثلا رژ لب و... رو آت آشغال میدونه، ولی من از پولی ک هرماه میگیرم ازش میرم خودم میخرم اونم اصلا نمی‌فهمه چی خریدم یا نه سردرنمیاره یا مثلا اپلاسیون آرایشگاه برم 300 خرج کنم بهش میگم 100 شد دعوامون نمیشه اینطوری، خب اگه بگم زهرمارم میکنه 😐

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
سر کار میری؟ 

نه اگه میرفتم که اوضام این نبود همیشه همین رو هم سرزنش نی که قبلا میرفتم اما مقطعی بود زن ایرانی اگه سر کار بره واسه شوعرش با ارزش تره

صعفش محبته که من محبت میکنم اما امان از ردزی که نازک تر از گل بهش بگی فوری قهر میکنه از خونه میره حر ...

خب نکن خواهرمن نرو التماس ،شما داری عادتش میدی برای هر خواسته ای که داره قهر کنه بعدم به هدفش برسه  

خدایا شکر❤
صعفش محبته که من محبت میکنم اما امان از ردزی که نازک تر از گل بهش بگی فوری قهر میکنه از خونه میره حر ...

شوهرت مشکل داره، تو بچگی محبت ندیده، بلد نیست محبت کنه، خانواده سخت گیری داشته که براش پول کم گذاشتن، محبت نکردن، محبت مرد به زن و ندیده، کجایی هستن؟ چند ساله ازدواج کردیذ؟ 

آخه این انگار مثل دوست پسر بودنه  قبلا دوست نبودین ؟

ما حتی اشنایی هم نداشتیم .یعنی منو دید شماره بابام گرفت سریع اومد خاستگاری 

میدونی خیلی تو یه نگا عاشقم شد ازمم دس نکشید من خیلی اذیتش کردم بازم ولم نکرد نمیشه بگم چه اذیتاییی اگه بگم فحش بارون میشم 🤣😂🤣🤣

اشتباهت همینجاست ...هیچ خدماتی بهت نمیده تومدام نازش میکشی منم بودم نه برات خرج میکردم نه بهت رومیدادم چون میدونستم همه جوره تامینم ..

روزی که تونستی صبورباشی ودربرابرقهراش مقاوم بودی وروبهش ندادی اون روزبرنده ای اینکاروکن ببین چطورتغییرمیکنه 

تاخودت تغییرنکنی اوتغییرنخواهدکرد ..باجنگ ودعوا نه ها ...فقط باآرامش ومحکم بودن وباخودت بگواون بایدنازمنوبکشه نه من 

تو نامزدی شناختم که دیر بود تا اومدن خواستگاری و ده هفته بعد عقد کردیم

عزیزم همون موقع نامزدی که شناختید باید بیشتر فکر میکردید ... 

نوع تفکر و ابراز محبت اقا و خانم فرق میکنه، درک روانشناختی محبت برای شما با لامسه و سمعی بیشتره و برای همسرتون کمتر .. این نشون میده سبک علاقه مندی و علاقه ورزی شما متفاوت هست 

باید اینو با آگاهی قبول میکردید یا در انتخابتون تجدید نظر میکردید چون سبک زندگی ایشون و طرز فکرشون به محیط خانوادگیشون هم بسیار مربوط هست 

هیچ خانم یا اقایی نباید وابسته و چشم انتظار محبت باشه، همه ما بانک نوازشی در درونمون داریم ... میدونس کِی بهم میریزیم؟ وقتی که اون بانک خالیه ... نباید خالی بمونه، پس باید زاهش رو پسدا کنی تا نیاز به محبت و ارزشمندی رو از «خودت» شروع به حل کنی 

قدم اول کار خودت هست نه همسرت، پس از خودت شروع کن 

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
شوهرت مشکل داره، تو بچگی محبت ندیده، بلد نیست محبت کنه، خانواده سخت گیری داشته که براش پول کم گذاشتن ...

اره دقیقا درست میگی پدرش بی محبت و بد اخلاق بوده پدر و مادرش با هم بی عاطفه بودن الان با برادرش و پدرش قهره با هیچ کس نمیسازه ۶ سال ازدواج کردیم ولی من تو نامزدی فهمیدم قبل ازدواج نمیدونستم خانواده مشکل داری داره