2777
2789
آپلود عکس
زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جان. من ساده درست میکنم با آب مرغ بدم میاد
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
عزیزم اینو مامانم رفته بود نهاوند برام اورد اما تجریش دارن
کلن خیلی جاها دارن
زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز
من بلد نبیدم بعد کلی نت گردی دستور اش سوپ قاطی کردم درستیدم
یهووی شد
همسری از سرکار اومد مریضض شدیددد
منم حسه همسر شهیدانم گل کرد پختیدم
معجزه کرددااا
افتاده بود الان داره رژه میره
ترشیش زیاد نیست اصلا
حدود دوقاشق کشک سفت و پاستوریزه اضافه کردم به کل اش
ترشیش برای کشکه
تندیشم من هم فلفل قرمز زدم هم سیاه
من کلا فلفل میخورم در کنارش غذا
البته معمولی تندش کردم اینو
ترخینه با دوغ اماده شده برای همین خودش کمی ترشی داره
عزیزم تو شهر مامانمینا دو نوع ترخینه هست یکی ترخینه شیر که بلغور گندمی هست که تو شیر پخته شده و ما بیشتر برای صبحانه روزهای سرد و برفی زمستون جاتون خالی می پزیم.

کمی پیاز داغ درست میکنیم و ترخینه شیر رو با مقداری آب داخلش میریزیم و میزاریم خوب جا بیفته کمی هم سیب زمینی نگینی خرد میکنیم و توش می ریزیم.

اون یکی نوعش ترخینه دوغ هست که بلغور گندم خرد شده ای هست که تو دوغ پخته شده.

این نوع رو مثل آشهای دیگه با نخود و لوبیا می پزیم و آخر سر که میحایم سرو کنیم نعناع داغ درست میکنیم و می ریزیم روش.

ترش و خوش مزه است. خیلی .
ترجمه متون انگلیسی به فارسی faricharmed@gmail.com

عضو کلوب مترجمان نی نی سایت http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18292
این دومی بوود دقیقا
منم مثل اش پختیدم
چون همسرم مریض بود نعنا داغ نزدم
اما حسابی سیرو پیاز زدم
این بشقاب دوم بود که عکس انداختم
مرسی که توضیح دادی