2777
2789
عنوان

بزرگ ترین دشمن خانم ها ؟!

315 بازدید | 23 پست

سلام یبار این تاپیک رو زدم و به خاطر اسمش زیاد بازدید نخورد ولی امیدوارم همه ببینن باز هم میگم منظور به کسی نیست یا شخصی 

لطفا قبل خوندن این متن تاپیکی که قبلنا زدم و اسمش هست ( این متن داخل عکس رو خودم نوشتم رو برید و بخونید و بعدش اینو ) شاید خیلی ها مخالف باشن ولی واقعیه شاید خیلی ها اینجا اینجوری نباشن و من منظوری به کسی ندارم ملی می زارم برای هم کسایی که چنین رفتاری ندارن و کسایی که دارن

🔴بزرگترین دشمن زن ها (عین حقیقته)

بزرگترين دشمن يك زن فقط از بين همجنسهاي خودش ميتواند باشد!
🔻اگر خانمي رنگ شاد بپوشد، يك زن او را متهم به سبک بودن و جلف بودن ميكند.
🔻اگر بلند بخندد، از ديد يك زن سبك سر است.
🔻اگر دختري شاد و سرحال باشد براي جلب توجه است.
🔻اگر از داشتن خواستگار مناسب خوشحال باشد منتظر شوهر و بيحياست.
🔻اگر نخواهد ازدواج کند، یا عیبی دارد و یا ترشیده است!
🔻اگر از ازدواجش ناراضي باشد، حواسش جاي ديگري

است.
🔻اگر طلاق بگيرد، خطرناك براي زندگي ديگران است.
🔻اگر بچه دار نشود یا بچه نخواهد، اجاق کور و نازاست!
🔻اگر زیاد بچه دار شود، دستگاه جوجه کشی راه انداخته!
🔻اگر شوهرش بميرد بايد تارك دنيا شود!
🔻اگر وارد ميانسالي شود همه چيز از او گذشته...
و همه ي اين حرفها را ما خانمها ميزنيم. اما اگر پسري...
🔻 با چند دختر دوست باشد، افتخار است!
🔻اگر صد جا خواستگاري برود و دختران ديگر را منتظر بگذارد زرنگ است!
🔻اگر چند زن را هم زمان بخواهد، از ديد همه مقصر زنش اوست كه نتوانسته نيازهايش را برطرف كند!
🔻اگر زنش را طلاق بدهد، يعني زنش عرضه ي نگهداري زندگيش را نداشته است!
🔻اگر همسرش بميرد، بايد سريع زن بگيرد! چون مرد بدون زن نميتواند خودش را جمع و جور كند!مسلما مردان کمتری در موردش سخن پراکنی خواهند کرد، کاش ما خانمها، کمی باملاحظه تر در مورد هم صحبت کنیم. کاش الفاظ زشت و ناهنجار از ادبیات ما حذف میشد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره امثال این زنا تو همین سایت که خیلیا ادعای روشنفکری دارن فراوونه

متاستفانه حتی وقتی مردی خیانت میکنه همه میگن گمراه شد و میگن زنی که انجام داده مقصتره ولی کسی نمی که خود درخت کرم داره کسی هست که بتونه با یه دست دست بزنه؟ دو‌تا دست با هم صدا دارن کاش این تاپیک پر بازدید شه تا همه ببینن

دقییقا موافقم #زنان_علیه_زنان اگرم مردی خانومشو اذیت میکنه بخاطر بد تربیت شدن توسط یک زن (مادرشه)

اگه مردی خیانت کنه به خاطر اینه که زنش قدرت نداشته جم و جورش کنه

متاستفانه حتی وقتی مردی خیانت میکنه همه میگن گمراه شد و میگن زنی که انجام داده مقصتره ولی کسی نمی که ...

اتفاقا نظر شخصی من اینه تا کسی نخ نده کسی سر نخ رو نمیگیره 

تا مردی نخ نده اون خانوم سرنخی نداره که بگیره..

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
متاستفانه حتی وقتی مردی خیانت میکنه همه میگن گمراه شد و میگن زنی که انجام داده مقصتره ولی کسی نمی که ...

اره خب زن باید خودشو قشنگ بقچه پیچ کنه که خدای نکرده مردا به گناه نیفتن اصلا کسی نیست بگه مگه مردا حیوونن که نتونن خودشونو کنترل کنن؟؟

🌞🌞🌞🌞🌞
دقییقا موافقم #زنان_علیه_زنان اگرم مردی خانومشو اذیت میکنه بخاطر بد تربیت شدن توسط یک زن (مادرشه)

دقیقا.من باز عصبی شدم گفتارم داره تغییر میکنه البته ببخشیدا

سگ ب رینه ب قبرشون ک از عهده ی تربیت بر نیومدن گرچه هنوز ننه عن شوهر من زنده هست با اون دختر عفریته و س لیطش

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اتفاقا نظر شخصی من اینه تا کسی نخ نده کسی سر نخ رو نمیگیره  تا مردی نخ نده اون خانوم سرنخی ندا ...

همین 

یا حتی ازدواج دوم این هم خیلی ناراحت کنندس واقعا اینکه زنی قبول کنه زن دوم یه مرد بشه توی این موضوع می تونیم بگیم ۵۰ ۵۰ هم مردی که زن دوم گرفته هم زنی که قبول کرده زن دون شه و رسما به همجنس خودش بدی کردن

اره خب زن باید خودشو قشنگ بقچه پیچ کنه که خدای نکرده مردا به گناه نیفتن اصلا کسی نیست بگه مگه مردا ح ...

الان انگار ما نمی تونیم بگیم ما با دیدن تاپ پوشیدن مرد به گناه میوفتیم ولی مردا می تونن بگن بعدش اسم زن رو خواسته می زارن