miss_mahroo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 5006 عنوان خانوما❤یعنی ۱۰ تا حاجتمند نداریم برای چله امام حسین؟💚 48 بازدید | 4 پست سلام عزیزانم شبتون بخیرچله زیارت عاشورا داریم (بدون صد سلام و لعن)خیلی حاجت میده عزیزان من و اطرافیانم حاجت گرفتیم ازاین چلهاز ظهر تا الان ۳۰ نفر شدیم فقط ۱۰نفر موندن تا از فردا که مصادف میشه با آغاز ماه مبارک رجب چله رو شروع کنیم❤اگر مایلید ذاکر اهل بیت باشین توی تاپیک زیر اعلام کنین اجرتون با امام حسین🌹🤲🏻💚❤👇🏻https://www.ninisite.com/discussion/topic/5900499/عزیزانی-که-حاجت-دارین-بیاین-حاحت-روا-بشین پایبندَم تا "پایِ ج♡ان" به تَمامت♥️🍃 1399/11/24 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پونه321 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 1137 مراقبه میخواد بعدشم پریودی رو چیکار کنیم آنه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت😍
miss_mahroo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 5006 مراقبه میخواد بعدشم پریودی رو چیکار کنیم من سرچ کردم مراجع گفته بودن اشکالی نداره🤷🏻♀️ پایبندَم تا "پایِ ج♡ان" به تَمامت♥️🍃
bibikhatoon عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 1393 من سرچ کردم مراجع گفته بودن اشکالی نداره🤷🏻♀️ مراجع اگه حاجت بده بودن وضع مملکت این نبود.مردم رو سر کار نذارید توروخدا انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
miss_mahroo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 5006 مراجع اگه حاجت بده بودن وضع مملکت این نبود.مردم رو سر کار نذارید توروخدا عزیزم من الان پستتون رو دیدممن نگفتم مراجع حاجت میدن فقط حکمش رو سرچ کرده بودم نوشته بودن اشکالی ندارهوگرنه حاجت مارو امام حسین میدنموفق باشین بهترینارو براتون از خدا میخوام💚 پایبندَم تا "پایِ ج♡ان" به تَمامت♥️🍃