2777
2789

سلام خانما ، میگم توی لانه گزینی سینه هم درد میگیره؟ کثل موقعی که میخوایم عادت ماهانه بشیم؟

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حساس و دردناک میشه برابعضیا

وسط ماه هستم اما سینه هام حساس شده و زیر دلم درد میکنه ، البته اقدام هم نداشتیم فقط چون جلوگیریمون طبیعی هست میترسم

اون واس تخمک گذاریه ،لانه گزینی اخرای هفته ۳یانیمه ۴اتفاق میفته 

ببخشید واضح میگم ، رابطمون بعد از تمام شدن عادتم بود یعنی الان که وسط ماه هستم لانه گزینی نکرده ؟

اون واس تخمک گذاریه ،لانه گزینی اخرای هفته ۳یانیمه ۴اتفاق میفته 

من پنج روز مونده به پريودم

ديروز صب لك ديدم و عصرش پني سيلين زدم بعدش كمردرد و سرگيجه شديد داشتم تا الان

امشب هم خون اومد ازم 

يني ممكنه باردار بودم كه پني سيلين مانعش شده؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
بله عزیزم بدن هرکس متفاوته و هرماه ی اتفاق تازه میفته و مثل ماه قبل پیش نمیره

من پنج روز مونده به پريودم

ديروز صب لك ديدم و عصرش پني سيلين زدم بعدش كمردرد و سرگيجه شديد داشتم تا الان

امشب هم خون اومد ازم 

يني ممكنه باردار بودم كه پني سيلين مانعش شده؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
من پنج روز مونده به پريودم ديروز صب لك ديدم و عصرش پني سيلين زدم بعدش كمردرد و سرگيجه شديد داش ...

یعنی پریود شدین ؟!اگه لک دیدین لک قهوه ای یا صورتی امگان داشته اما با پنی سیلین مانع بشه بعید میدونم