دنیای_وارونه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12016 عنوان خانمای وارد به لانه گزینی یه سوال دارم یه لحظه بیایید 262 بازدید | 31 پست سلام خانما ، میگم توی لانه گزینی سینه هم درد میگیره؟ کثل موقعی که میخوایم عادت ماهانه بشیم؟ چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید 1399/11/23 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیای_وارونه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12016 *مثل چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
دنیای_وارونه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12016 خیلی حساس و دردناک میشه برابعضیا وسط ماه هستم اما سینه هام حساس شده و زیر دلم درد میکنه ، البته اقدام هم نداشتیم فقط چون جلوگیریمون طبیعی هست میترسم چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
ava_25 عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 12383 وسط ماه هستم اما سینه هام حساس شده و زیر دلم درد میکنه ، البته اقدام هم نداشتیم فقط چون جلوگیریمون ط ... وسط ماه تخمک گذاریه
آرتاا عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 1812 وسط ماه هستم اما سینه هام حساس شده و زیر دلم درد میکنه ، البته اقدام هم نداشتیم فقط چون جلوگیریمون ط ... اون واس تخمک گذاریه ،لانه گزینی اخرای هفته ۳یانیمه ۴اتفاق میفته
دنیای_وارونه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12016 وسط ماه تخمک گذاریه خب لانه گزینی کی هست؟ چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
دنیای_وارونه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12016 اون واس تخمک گذاریه ،لانه گزینی اخرای هفته ۳یانیمه ۴اتفاق میفته ببخشید واضح میگم ، رابطمون بعد از تمام شدن عادتم بود یعنی الان که وسط ماه هستم لانه گزینی نکرده ؟ چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 اون واس تخمک گذاریه ،لانه گزینی اخرای هفته ۳یانیمه ۴اتفاق میفته من پنج روز مونده به پريودمديروز صب لك ديدم و عصرش پني سيلين زدم بعدش كمردرد و سرگيجه شديد داشتم تا الانامشب هم خون اومد ازم يني ممكنه باردار بودم كه پني سيلين مانعش شده؟ متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
دنیای_وارونه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12016 نزدیک موعد یعنی برای تخمک.گذاری سینه حساس میشه و زیر دل هم درد میگیره؟ چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
ava_25 عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 12383 یعنی برای تخمک.گذاری سینه حساس میشه و زیر دل هم درد میگیره؟ بله عزیزم بدن هرکس متفاوتهو هرماه ی اتفاق تازه میفته و مثل ماه قبل پیش نمیره
دنیای_وارونه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12016 بله عزیزم بدن هرکس متفاوته و هرماه ی اتفاق تازه میفته و مثل ماه قبل پیش نمیره اره دقیقافدات عزیزم چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 بله عزیزم بدن هرکس متفاوته و هرماه ی اتفاق تازه میفته و مثل ماه قبل پیش نمیره من پنج روز مونده به پريودمديروز صب لك ديدم و عصرش پني سيلين زدم بعدش كمردرد و سرگيجه شديد داشتم تا الانامشب هم خون اومد ازم يني ممكنه باردار بودم كه پني سيلين مانعش شده؟ متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
آرتاا عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 1812 من پنج روز مونده به پريودم ديروز صب لك ديدم و عصرش پني سيلين زدم بعدش كمردرد و سرگيجه شديد داش ... یعنی پریود شدین ؟!اگه لک دیدین لک قهوه ای یا صورتی امگان داشته اما با پنی سیلین مانع بشه بعید میدونم