2821
2789
عنوان

چکار کنم اسهال بشم☹

1386 بازدید | 51 پست

بچه ها با عرض پوزش خیلی حالم بده یبوست شدم میخوام معدم کار کنه ببخشید چکار کنم؟😭😭😭😭

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

شربت انجیر بخور یا شیاف بزار

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سعی کن همیشه فلفل سبز شاخ بزی کنار غذات بخوری ک شکمت همیشه روون باشه. من حتی واسه صبحونه هم م ...

واقعا اثر داره؟

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
غذاهای فیبر داربخور مثل هویج😁

واقعا کار میکنه؟

آلو رو بذار توی آب برای فردا صبح... صبح با آبش میکس کن توی مخلوط کن بخور ۵ دقیقه ای اوکی میشه الان ...

آلوئه ورا از کجا باید تهیه کنم؟

2825
2823
2791
2779
2792