2777
2789
عنوان

کدوم وسیله تو جهیزیه به درد نمیخوره خریدنش؟!😱😷

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 113 پست
پس استفاده کن از حرفاشون😁😁

چشم حتما🤍✨

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سبک زندگی هر فرد بستگی داره شاید برای من سماور اضافه باشه ولی برای یه چای خور عاشق چای سماور ضروری باشه ولی کلی فک اینا اضافهست ه

پیتزا پز(چون راحت تو فر می پزه)

مافین ساز و وافل سازم به همون دلیل

پاپ کورن ساز 

سرخ کن بزرگ چون روغن خیلب زیادی بره مینیش یا بدون روغن بهتره

مافین ساز و وافرسازو کاراییش چیه؟!من نشنیدم اسمشونو..

عزیزم هردوشون مثل ساندویچ سازن وافل و مافین می سازن مافین تقریبا شبیه کیک فنجونیای خودمونه وافلم یه شیرینی خانه خانه اس تو گوگل بزنی میاد البته وافلو من خودمم نخوردم😁

چرخ خیاطی ک عصای دست ماست 

ولی پلوپز تاحالا دست نزدم

چای ساز واسه مهمونی هام عالیه سایز بزرگ گرفتم

چرخ گوشت سالی1، 2بار اونم واسه چرخ کردن گردوی فسنجون 

جی پات و هم زن و گوشتکوب برقی و سرخ کن و از این دست چیزا هم نگرفتم و کاملت راضی ام 

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁