2777
2789
عنوان

دعا برای ازدواج

118 بازدید | 4 پست

لطفا کسی که اینو میبینه برام دعا کنه.میدونم همتون ادمای خوبی هستین.ولی شاید از بینتون یکی باشه که خدا صداشو بشنوه.دیگه خستم . احساس میکنم خیلی  عقبم.  من میدونم خدا خیلی مهربونه .میدونم دعا ها رو هم میشنوه.من فقط میخام تشکیل زندگی بدم.اینجا راحت میتونم حرف دلمو بزنم بدون اینکه خجالت بکشم کسی منو بشناسه.بازم خیلی خیلی ممنون اگه برام دعا کنید.انشاالله همه حاجت روا بشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله یه بخت عالیییی نصیبت بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

براتون ایه الکرسی خوندم 

شما هم برای من دعا کنید لطفا

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ