اره میدونم اونم سختیای خودشو داره ولی حداقل بیحس میشی یا بیهوش نیم ساعت بعدم نینیت میاد دنیا ولی این ...
من بیحس شدم.وسط عمل تشنج کردم لذا بیهوش کردن.فشارم رفت بالا ی روز آی سی یو بودم.فرداشبش از ذوق تا صب بچه رو بغل کردم بعدش سردردای وحشتناک.چون سزارینم اورژانسی بود ی آمپولی ک باید ده دقیقه زودترمیزدن و نزدن بعدش بخیه هام عفونت کرد تا20 روز دادمیزدم.
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من بیحس شدم.وسط عمل تشنج کردم لذا بیهوش کردن.فشارم رفت بالا ی روز آی سی یو بودم.فرداشبش از ذوق تا صب ...
اخی شماام خیلی سختی کشیدین منم از زور خونریزیو برش زیاد هموگلوبینم رسید به نصف ۴ روز بستری بود فقط بهم خون تزریق میکردنو امپول هماتوفرو...نزدیک بود برم کما وسط عمل کل سیستم بدنم ریخته بود به هم ولی بازم گفتن طبیعی
ممنون مهربون.ان شاءالله سال دیگه هردوتامون خانم معلم باشیم.
نه خودشون دیون خیلی درد دارمو اینا..ولی هیچ تاثیری نداره تازه ازاین گاز نمیدونم اسمش چی بوداونم برا ...
منم ازاون گازابهم دادن مثل کمایی بودم فقط چشام حرکت میکرد.دردات به مرور زمان بهتر بهتر میشه.منم بدترین دردارو توطبیعی کشیدم بعد چهارماه بعد زایمانم ناخواسته باردارشدم اسفند هم زایمانمه کابوس درد طبیعی داره منو میکشه.