2777
2789
هرماه میرم سنو میگه توهر تخمدان یه فولی داری سایزش ۱۲ ۱۳س،تنبلی شنیدم فولیکول زیاد دارن

نه عزیزم همین که فولیکول بالغ نشه ینی تنبلی داری

فولیکول بالغ باید بالاتر از ۱۸ میلی باشه

دارو‌نداده بهت؟؟ چندوقته اقدامی؟

نه عزیزم همین که فولیکول بالغ نشه ینی تنبلی داری فولیکول بالغ باید بالاتر از ۱۸ میلی باشه دارو‌ندا ...

یعنی فولی دارم خیلی ریزن توسنو دیده نمیشه یا همین دوتارو دارم هرماه؟۳ساله انواع قرص وآمپول ،مگه تنبلی باشه تو سنو نمینویسه pco?

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فولی دارم خیلی ریزن توسنو دیده نمیشه یا همین دوتارو دارم هرماه؟۳ساله انواع قرص وآمپول ،مگه تنبل ...

بعضی سونو ها نمینویسن

دلیل محکم تر از بالغ نشدن فولیکولات میخوای که قبولت بشه گلم؟؟؟

منم همینجورم 

بعضی سونو ها نمینویسن دلیل محکم تر از بالغ نشدن فولیکولات میخوای که قبولت بشه گلم؟؟؟ منم همینجورم& ...

واقعا !!!دکتره خرم ازش پرسیدم تنبلی دارم گفت نه تخمدانات ضعیفه ،دیگه نرفتم پیشش تا ماه پیش که رفتم کلینیک ناباروری ،یعنی تنبلی تخمدان دارم ؟پریودامم تقریبا مرتبه 

واقعا !!!دکتره خرم ازش پرسیدم تنبلی دارم گفت نه تخمدانات ضعیفه ،دیگه نرفتم پیشش تا ماه پیش که رفتم ک ...

منم پریودم مرتبه ولی تخمک گذاریم مشکل داره

آمپول استفاده کردی برای تحریک تخمدان؟؟

با دارو این سایزی هستن؟؟

بعضی سونو ها نمینویسن دلیل محکم تر از بالغ نشدن فولیکولات میخوای که قبولت بشه گلم؟؟؟ منم همینجورم& ...

وای من آزمایش هرمونی ندادم همش فکرمیکردم ذخیره تخمدانم کمه که ماهی دوتا کوچولو میده فقط 

منم پریودم مرتبه ولی تخمک گذاریم مشکل داره آمپول استفاده کردی برای تحریک تخمدان؟؟ با دارو این سایز ...

با لتروزل و کلومیفن همین سایزن آمپول که استفاده میکردم باز اینقد بزرگ میشدن که کیست میشدن ۲۶ ۲۷ میشدن

با لتروزل و کلومیفن همین سایزن آمپول که استفاده میکردم باز اینقد بزرگ میشدن که کیست میشدن ۲۶ ۲۷ میشد ...

ببین باید بری پیش متخصص نازایی تا روز سوم پریودت سونوت کنه و طبق اون‌سونو بهت دارو بده که نه کوچیک باشه نه کیست بشه

منم مثل تو‌بودم هرماه

این ماه رفتم فوق تخصص نازایی و‌روز سومم سونو کرد چکاپ کلی بدن نوشت برام و‌گفت لاغرکن

حالا منتظرم پریود بشم دوباره روز سوم برم و‌طبق وضعیتم دارو‌ بده

ببین باید بری پیش متخصص نازایی تا روز سوم پریودت سونوت کنه و طبق اون‌سونو بهت دارو بده که نه کوچیک ب ...

انشالله جواب بگیری چندوقت اقدامی ؟اره دیگه رفتم مرکز ناباروری متخصص نازایی این دکترای زنان زایمان فایده نداره

ببین باید بری پیش متخصص نازایی تا روز سوم پریودت سونوت کنه و طبق اون‌سونو بهت دارو بده که نه کوچیک ب ...

بنظرت ماه دیگه میتونم iyi  کنم؟

انشالله جواب بگیری چندوقت اقدامی ؟اره دیگه رفتم مرکز ناباروری متخصص نازایی این دکترای زنان زایمان فا ...

باهم انشاالله

منم سه تا دکتر زنان رفتم جواب نگرفتم این ماه رفتم پیش دکتری که تخصصش نازاییه چون تو کارشون واردن

من دو سال و‌نیمه اقدامم

اگه تخمک داشته باشی حتما این کارو‌بکن اگه منم داشته باشم میکنم

اره میگم بعد عمل احتمالا تخمدانام فعال ترمیشن سریع iyiکنم 

باهم انشاالله منم سه تا دکتر زنان رفتم جواب نگرفتم این ماه رفتم پیش دکتری که تخصصش نازاییه چون تو ک ...

انشالله عزیزم چقدمثه همیم منم سه تادکترعوض کردم ،دلم روشنه انشالله جواب میگیرم