2777
2789
عنوان

مهد یا منزل خواهر

183 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، من یه پسر ۴ ساله دارم، به تازگی از همسرم جدا شدم و مجبورم برم سر کار، الان یه کار با موقعیت خوب پیدا کردم که میخوام برم، از ساعت ۸ تا ۴ بعدازظهر باید سرکار باشم، الان خواهرم به خاطر کرونا نمیزاره پسرمو بزارم مهد، میگه من نگهش میدارم، اینطوری خیال منم راحت تره، ولی الان مشکلم اینه که یه خواهرزاده ۱۴ ساله دارم که فوق العاده بداخلاق و‌بد قلقه،تو سن بلوغم هست اصلا نمیشه باهاش کنار اومد، 

حالا من نگران اینم که بچم هشت ساعت میخواد اونجا بمونه، با اینکه خواهرم خیلی حساسه و حتی همیشه به من میگه پسرمو با پسرای توی سن بلوغ تنها نذارم خودشم حواسش خیلی هست، ولی من میترسم خدای نکرده اتفاقی بیفته و از اینکه رفتم سر کار پشیمون بشم، اینم بگم که من تا حالا از این‌موردا از خواهرزادم ندیدم، فقط از اینکه تو سن بلوغه میترسم، و اینکه شب تا صبح پای بازی های کامپیوتری بیداره و صبح تا شب میخوابه، شما جای من بودین چیکار میکردین؟ بچتونو میزاشتین مهد یا پیش خواهرتون؟ اینم بگم که محل کارم نزدیک خونه خواهرمه

اره،میگی میخوابه دیگ خوابه اون تایمی ک پسر تو اونجاس،بعد اینکه الان خدایی خطره مهد،حداقل یه هفته امتحانی ببر ببین چی میشه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا که بچه دارند

به بچه هاتون باید بگی بدن تو مال تو بدون اجازه نباید کسی روست کنه یا دست بزنه

و بعدشم برا بوسیدن حتی خودتونم ازشاجازه بگیرید یاد بگیره... همچنین همه 

بعد مبگی ک یه جاهایی خصوصی تره اونو حتی کسی نباید ببینه 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
جدا از همچی چه خواهر خوبی داری مردم حوصله بچه خودشونم ندارن

خیلی خوبه، ماهه، حتی میگه بیا شبا اینجا بمون که صبح بچه رو بیدار نکنی، ولی من دیگه نمیخوام بیشتر از این زحمت بدم بهشون

اونا که بچه دارند به بچه هاتون باید بگی بدن تو مال تو بدون اجازه نباید کسی روست کنه یا دست بزنه و ...

دارم یادش میدم، کتابشم براش خریدم ، هرشب براش میخونم

قطعا مهد پسرت اخلاقای خواهرزاده تو یاد میگیره من خودن به چنین مشکلی برخوردم اما مهد همسن و سالای ...

اگه کرونا نبود اصلا شک نمیکردم، حتما میزاشتمش مهد، الان به خاطر کرونا خیلی نگرانم، به خصوص که همسر سابقمم دنبال بهانه است که بچه رو ازم بگیره، اگه خدای نکرده مریض بشه بیچاره میشم، خودمم مستاصل موندم