2777
2789

دوستان چه راهی برای چاقی خیلی سریع سراغ دارین

من ۱۸ سالمه و قدم ۱۶۸ نزدیک چند ساله وزنم بین ۴۵ تا ۵۰ متغیره بیشتر نمیشه

اگه میشه کمکم کنید

خیلی ب کمکتون نیاز دارم

کپسول جینسینگ

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط غذاتوزیادکن برنجم بانون بخورخودم یه لیوان ابم میخورم زودچاق میشم مطمئنم بی اشتهایی  گلم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
استفاده کردم هیچ تاثیری روم نداشت فقط باعث میشد که بدنم پر جوش بشه

قرص فت فست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

فقط غذاتوزیادکن برنجم بانون بخورخودم یه لیوان ابم میخورم زودچاق میشم مطمئنم بی اشتهایی  گلم

منننن خیلی خورد و خوراکم خوبه ینی دائما هم غذاهای خوب و مغذی میخورم ولی نمیدونم چرا وزنم اصلا تغییری نمیکنه

خیلی دارم اذیت میشم هرکی از راه میرسه میگه لاغر شده ارزو ب دلم موند یکی بگه بهم چاق شدی یا تو پر شدی

منننن خیلی خورد و خوراکم خوبه ینی دائما هم غذاهای خوب و مغذی میخورم ولی نمیدونم چرا وزنم اصلا تغییری ...

گلم اگه غذاتم خوبه چاق نمیشی حتمابرودکترخیلی برام عجیب شد😐

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اره رفتم ولی دوره هایی ک میدن خیلی طولانیه من خیلی زود میخوام وزنم تغییر کنه 

حتما بعد هر غذا دو تا میان وعده بخور که غذا باشه 

مثل 

مرغ 

تخم مرغ 

شیر و کیک 

نون و پنیر 

میوه بیشتر از ۴ تا  

جو پرک و شیر 

من وقتی لاغر میشم این طوری میخورم سریع چاق میشم امتحان کن من اینطوری چاق میشم هیچوقت شکم نمیارم

الان تو این تاپیک تجربمو با بچه ها درمیون گذاشتم دلت خاست بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5901896/من-دیگه-خسته-شدممممممممم-به-هر-دری-زدم-چاق-نمیشم-چیکار-کنم-دیگه?postId=176733810

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️