سلام خانوما من برا شنبه عکس رنگی رحم دارم که باید بگیرم امروز نزدیکی داشتم آیا رو نتیجه عکسم تاثیر میذاره ؟ میترسم نکنه عکس و ازم نگیرن یا بد بشه خیلی نگرانم کسی تجربه و اطلاعات داره بهم بگه 😔😔
خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت 💔،بر سینه می فشارمت ، اما ندارمت💔 ای آسمان من که سراسر ستاره ای تا صبح می شمارمت ، اما ندارمت💔 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک بر دیده میگذارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای درخت بهشتی ، درخت جان در باغ دل بکارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای شکوفه ترین مثل چتر گل بر سر نگاه دارمت ، اما ندارمت💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی فقط بخاطر اینکه منی داخل بشه میگن نزدیکی نداشته باشین درسته.... من مطمنم اصلا وارد نشده حتی یه قطره پس خیالم راحت باشه؟عزیزم ببخش اگه زیاد سوال پرسیدم اخه خیلی نگرانم
خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏