سلام خانوما من برا شنبه عکس رنگی رحم دارم که باید بگیرم امروز نزدیکی داشتم آیا رو نتیجه عکسم تاثیر میذاره ؟ میترسم نکنه عکس و ازم نگیرن یا بد بشه خیلی نگرانم کسی تجربه و اطلاعات داره بهم بگه 😔😔
خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خانومی من امروز عکس رنگی رو گرفتم ولی خیلی درد داشتم تا وقتی عکس و گرفت فقط داد میزدم به نظرتون مشکلی باشه که اینقدر اذیت شدم میترسم لوله هام بسته باشه یا اینکه چسپندگی چیزی دارم که اینقدر درد داشتم؟ یا اینکه ربطی به درد نداره
خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خانومی من امروز عکس رنگی رو گرفتم ولی خیلی درد داشتم تا وقتی عکس و گرفت فقط داد میزدم به نظرتون ...
سلام
منم خییییییلی درد داشتم ولی عکس نرمال بود، همون ماه حامله شدم ... دکتر گفت مختصر چسبندگی بوده که با ماده حاجب رفع شده ، الان سر دومی باز یک ساله اقدامم نشدم ، فردا وقت عکس رنگی دارم احتمالا چسبندگی های کم دارم همیشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!