2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقتصاد مشاوران کتابش فوق العاده س اگر بخونی کامل ۱۰۰ میزنی . عیلمای اموزشی هم برا حل مسائل  خ خ ...

من صفره صفرماا سطحش بالاس؟؟ یچی میخام کامل توضیح بده

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

ریاضی هم واقعیتش من از رو قلمچی میخونم خوبه . سایت الا هم فیامای خ خوبی داری. اقتصاد و حفطیاشو خ عال ...

چقد خوندی برا کنکور

من صفره صفرماا سطحش بالاس؟؟ یچی میخام کامل توضیح بده

اره از اول کامل و روون توضیح داده . اگر زرنگ باشی روزی یکساعت وقت بزاری تو یک ماه و نیم تموم میکنی با تسلط عالی . من همه مشاورام کتاب مشاوران و برا اقتصاد پیشنهاد دادن .  برا حل مسایل خ کمکم کرد 

کسی تا حالا تیزهوشانی بوده اخه دختر خالم داره دیوونه میشه نمیدونه بره یا نه 😑

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
چقد خوندی برا کنکور

من سال دوممه دبیری میخوام پارسال ۶۰۰۰ شدم . دعوت ب مصاحبه نشدم . ریاصیم ضعیفه پارسال امار و زدم ۲۰ درصد . عمومیاتو خ بالا ببر . عربی و ادبیات چون عمومی و اقتصادیه وقت براشون خ بزار درصد بالا بزنی برد کردی 

اره از اول کامل و روون توضیح داده . اگر زرنگ باشی روزی یکساعت وقت بزاری تو یک ماه و نیم تموم میکنی ب ...

چقد عالی

روانشناسی و ریاضیه انسانی چحوره سخته یا اسون؟

چقد عالی روانشناسی و ریاضیه انسانی چحوره سخته یا اسون؟

ببین اسون ترین درس انسانی از نطر من روانشناسیه . من خودم تو دو هفته خوندم روانشناسیمو ۶۰ زدم  اگر بخونی دو سه بار کتاب و تست بزنی دوره کنی ۱۰۰ میزنی . خ دوستای من بالای ۸۰ زدن . ریاضیش راحته ولی تمرین و تست خ زیاد میخواد برا مسلط شدن . من خودم با ریاضی مشکل داشتم از بچگی  

تیز هوشان خوبه ولی ادم دیوونه میشه . نمونه دولتی خ بهتره بچه ها معزشون ازادتره 

به نظرت چیکار کنه 

دوست داره بره تنیس بنظرت وقت ازاد داره که بره ؟؟ یه هدفیم داره اصلا توضیح نمیده بهمون ولی میگه هدفم درسی نیست

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
من سال دوممه دبیری میخوام پارسال ۶۰۰۰ شدم . دعوت ب مصاحبه نشدم . ریاصیم ضعیفه پارسال امار و زدم ۲۰ د ...

من رشتم ریاضیه میخام انسانی شرکت کنم نظام قدیم بودم اصن ب کتابا اشنا نیستم

ببین اسون ترین درس انسانی از نطر من روانشناسیه . من خودم تو دو هفته خوندم روانشناسیمو ۶۰ زدم  ا ...

ممنونم

باورم نمیشه با ۶۰۰۰ دعوت نشدی میشه درصداتو بگی😟 منم فرهنگیان میخوام

ممنونم باورم نمیشه با ۶۰۰۰ دعوت نشدی میشه درصداتو بگی😟 منم فرهنگیان میخوام

کدوم‌منطقه ای ؟ دوست من  با ۳۰۰۰ دعوت نشد . دختر دایی مامانم ۱۲۰۰ شد با اینکه خ محجبه س و روابط عمومی بالایی داری از همه جهت اوکیه  قبول نشد . 

همه رو یادم نمیاد ولی عمومیا رو یادمه . ولی ادبیات ۴۰ زدم عربی ۲۵ دینی ۵۰  زبان حدودا ۲۰ . اختصاصی هم میانگین شاید ۴۰ یا ۳۰ زدم جز روانو