2777
2789
عنوان

کنکوریای انسانی بیایید ی دیقه^_^

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 27 پست
کدوم‌منطقه ای ؟ دوست من  با ۳۰۰۰ دعوت نشد . دختر دایی مامانم ۱۲۰۰ شد با اینکه خ محجبه س و روابط ...

وا پس اینا که با ۲۰ هزار دعوت میشن چی

منطقه سه

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

کدوم‌منطقه ای ؟ دوست من  با ۳۰۰۰ دعوت نشد . دختر دایی مامانم ۱۲۰۰ شد با اینکه خ محجبه س و روابط ...

فلسفه و منطق چجوریه سخته یا آسون کتاب چی میخونی براش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا پس اینا که با ۲۰ هزار دعوت میشن چی منطقه سه

با ۲۰ هزار کنکور تجربی شاید دعوت بشه ولی من ک منطقه ۲ م  با ۳ هزار دیگ فوقش خ شانس داشته باشیم ۵ هزار دعوت میشن انسانی با ۲۰ هزار دعوت نمیشن 

فلسفه و منطق  مفهومیه یعنی  ینی باید بخونی و بفهمی حفظی  نیست . فیلم اموزشی هم کمک میکنه 

با ۲۰ هزار کنکور تجربی شاید دعوت بشه ولی من ک منطقه ۲ م  با ۳ هزار دیگ فوقش خ شانس داشته ...

اخه من خیلی کارنامه انسانی دیدم با رتبه های بالای ۱۰ هزار فرهنگیان رفتن تعجب میکنم حتی تو ریاضی ک پذیرش کمه با ۳۰۰۰ هم برمیدارن

من برای هر سه تا کتاب آبی قلمچی داشتم برای اقتصاد یه کتاب دیگه هم داشتم که اسمش یادم نیست یه انتشارات خصوصی بود که کتاب کمک آموزشی انسانی چاپ می‌‌کرد . من رتبه ۱۴۹ سال ۹۶ هستم هر کدوم از دوستان سوالی دارن بپرسن خوشحال میشم کمکی کنم

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
من برای هر سه تا کتاب آبی قلمچی داشتم برای اقتصاد یه کتاب دیگه هم داشتم که اسمش یادم نیست یه انتشارا ...

میشه تلگرامتو بدی اونجا سوال بپرسم

میشه بیشتر توضیحذبدی من منطقه سه تا چه قدر برمیدارن 

ببین چون منطقه ۲ هستم نمیدونم ولی منطقه ۳ شاید شاید تا ۹ هزار قبول کنه اونم‌شانسی بازم میتونی کارنامه دعوت شدها رو ببینی .