2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم منطقه قراره زندگی کنی؟ 

تهران رو که کامل نمیشه یاد گرفت خیلی بزرگه

ولی یه مدت با مترو و تاکسی و اتوبوس تردد کنی کامل مکانهایی که لازم داری بدونی دستت میاد

از ویز هم استفاده کن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
دختر انقدر استرس نداشته باش منم بچه تهرانم همه جارو بلد نیستم فقط جاهایی که رفتم بلدم نگران نباش یاد ...

اخه دوتا بچه دارم دلم میخواد بتونم به اونا یاد بدم رقت امد کردن تو شهر 

حتی یه مدرسه برای پسرم نمیشناسم 

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  
میر داماد

زود یاد میگیری اگه اهل بیرون رفتن باشی. بعدشم ‌کمتر کسی هست کل تهرانو بخواد بلد باشه. همه اکثرا چند تا محله که خیلی توش رفت و امد میکنن رو میشناسن. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
میر داماد

میرداماد مترو داره 

منطقه خوبی هم هست باکلاسه نسبتا ولی خیلی شلوغ و پرترافیکه

بیشتر اداریه

خوبیش اینه که نزدیک اتوبان های مدرس و‌ حقانی و چمران و کردستانه

میدون ونک هم نزدیکشه. یه پایانه تاکسی دور میدون ونک هست حتی به کالیفرنیا هم تاکسی داره انقدر تعداد خطوطش زیاده😂😂😂 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
۸ تومن اجاره خونمونه

منم گفتم حداقل و پايين ترين سطحو در نظر گرفتم بايدخيلي بيشتر از اينا داشته باشي ولي خدايي نمي ارزه ادم ماهي ٨ تومن اجاره بده هر سال اسباب كشي و استرس پيدا كردن خونه و چقد صاحبخونه ميخواد بذاره روش و ... همون شهرستان باشي كه خيلي بهتره