2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گفتم حداقل و پايين ترين سطحو در نظر گرفتم بايدخيلي بيشتر از اينا داشته باشي ولي خدايي نمي ا ...

چرا به خاطر بچه هام دارم میام که پیشرفت کنن اینجا امکانات ظعیفه فرهنگشون هم پایین 

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  
تهران بايد حداقل ماهي ١٠ تومن داشته باشي داري؟ 

برادر شوهر من با ماهی ۴ تومن تو تهران زندگی میکنه من با ماهی ۱۵ تومن اصفهان بستگی به کیفیت زندگی داره نه جای زندگی 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
برادر شوهر من با ماهی ۴ تومن تو تهران زندگی میکنه من با ماهی ۱۵ تومن اصفهان بستگی به کیفیت زندگی دار ...

دقیقا عموی شوهر منم با ماهی ۴ تومن تهرانه 

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  
برادر شوهر من با ماهی ۴ تومن تو تهران زندگی میکنه من با ماهی ۱۵ تومن اصفهان بستگی به کیفیت زندگی دار ...

اتفاقا بستگي به جا هم داره اجاره نياوران با شهر ري يكيه؟! دوما كسي كه تو تهران داره با ماهي ٤ زندگي ميكنه علنا زندگي نميكنه فقط ميگذرونه اين ارزشي نداره 

اتفاقا بستگي به جا هم داره اجاره نياوران با شهر ري يكيه؟! دوما كسي كه تو تهران داره با ماهي ٤ زندگي ...

خوب منم همینو میگم که کیفیت مهم نه جای زندگی 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

چرا عزیزم بستگی داره کجای تهران بخوای زندگی کنی ، قیمت ۱ کیلو میوه تو تمام مناطق تهران با هم فرق داره ، مثلا یه جا زندگی میکنه طرف میتونه از ‌وانتی میوه بگیره یه جدا زندگی میکنه مجبوره مثلا از سوپر کندو خرید کنه 

تو تهران خیلی فرق داره هزینه ها