2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم چطوری باهم آشنا میشدید  تو دانشگاه ؟؟؟

خب یکیشون  از بچه های تخصص اورولوژی بود یک بار اومد درباره زنان با من صحبت کرد و ی مشکل رو مطرح کرد دوست شدیم یکیشون هم کع من یکبار رفتم مطبش برای دندونام گفت ما تور میریم فلان جاها بیا باهم دوس شیم و همگی بریم خواهرمم میاد  و بقیه هم توی تور دوستای همین اقا بودن 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 
یعنی چی !!

اخه میگی دلت واسه دوس پسرات تنگ میشه 😉

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
دوستای پسر نه دوس پسر  دوست معمولی منطورم بود عزیزم

میدونم متوجه شدم شوخی کردم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..