2777
2789

من 

موقع عصبانیت کنترل نداره رو خودش

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشیمون نیستم گاهی دلم برای دوستای پسرم تنگ میشه برای جینگولک بازیا و کوه رفتنامون 

اون لحطه میگم ای بابا ازدواج کردی محدود شدی ولی خب شوهرم ماههه ماه

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

اگه بگم تنها کار مثبتم این بود شوهر کردم دروغ نگفتم 😓

از دست خواهرم نجات پیدا کردم 

عقده ی روانی

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

دیشب وسط دعوا گفتم جدا شیم احساس کردم شکست چند بار یواش زد تو دهنم گفت فلفل بریزم دهنت.با این که حق با من بود خیلی عذاب وجدان گرفتم.امروزم با قهر رفت سرکار.دوسش دارم ولی از بعضی کاراش واقعا خستم

پشیمون نیستم گاهی دلم برای دوستای پسرم تنگ میشه برای جینگولک بازیا و کوه رفتنامون  اون لحطه می ...

خوبه شوهرت ماهه😂😑

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
نصفه شب لنگشو میندازه روم صبح با قهر میره

شوهر من که میاد پاهاشو میچسونه‌باهم‌میگه بیا حال کنیم با هم 🤦‍♀️😑🥲مردا روشون زیاده 🏃‍♀️😂

پشیمون نیستم گاهی دلم برای دوستای پسرم تنگ میشه برای جینگولک بازیا و کوه رفتنامون  اون لحطه می ...

پشمام 

هنوز به دوست پرات علاقه داری 

بعد میگن مردا خیانت کارن

کاربر مرد هستم از کاربرای سال ۹۷
پشمام  هنوز به دوست پرات علاقه داری  بعد میگن مردا خیانت کارن

دوستای پسرم نه دوس پسرام من دوس پسر نداشتم دوستای پسر داشتم 

بعدشم این چه طرز ادبیات