2777
2789
عنوان

آزمون عملی رانندگی

1225 بازدید | 21 پست

بچه ها یه نفر بیاد کمکم کنه😭😭 من یکشنبه هفته پیش رفتم ازمون شهری دادم

از دوبل ک داشتم در میومدم خاموش کردم گفت برو پایین 

اولین بارمم بود

حالا این هفته باز باید برم ولی با همون افسره مربیم گفت با همین برو باز چون خودش ردت کرده بهتره... ولی اصلا فوبیا گرفتمم کلاچش خیلی زودتر از ماشین تمرین و ماشین خودمون میومد  بالا... اصلا میترسم باز برم 😭 نمیتونمم عقب بندازم

اینم بگم ک تمرین زیاد رفتم ولی...

فقط تمرین کن تمرینن اعتماد ب نفست بره بالا حله    

من بار ششم قبول شدم راست میگه مربیت با همون افسر بری بهتره

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال 90 امتحان دارم 3 بار سر همین پارک دوبل منو رد کرد سری 4 افسره خیلی سختگیر بود جوری ک مربیم گفت این هفته نرو بزار هفته بعد گفتم نه باید با همین قبول شم هرمورد امتحان 3 بار ازم گرفت حتی پارک دوبل... چون جلوش نترسیدم با خنده و شوخی هرچی میگفت جواب دادم میخواست استرس بهم بده اخر کار گفت هرکاری کردم ک استرس بگیری رد شی نشدی برو قبولی... 

بیشتر افسرا میخوان ببین هول میشی یا ن 

فقط تمرین کن تمرینن اعتماد ب نفست بره بالا حله     من بار ششم قبول شدم راست میگه مربیت با ...

حدود بیست بار تاحالا رفتم تمرین😐خودم ب جز کلاس...واقعا نمیدونم چیکار کنم ... کلاج اون ماشینه اصلا دستم نیسس

حدود بیست بار تاحالا رفتم تمرین😐خودم ب جز کلاس...واقعا نمیدونم چیکار کنم ... کلاج اون ماشینه اصلا د ...

نیم کلاج رو بلد شی پشت هرماشینی بشینی قلقش میاد دستت

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
حدود بیست بار تاحالا رفتم تمرین😐خودم ب جز کلاس...واقعا نمیدونم چیکار کنم ... کلاج اون ماشینه اصلا د ...

مربی من میگفت چون ماشین سنگینه همراه ک میخوای کلاچ پاتو برداری همون موقعه هم گاز فشار بده ولی نه محکم و بافشار با همون سرعتی ک پاتو از کلاچ میخوای برداری یه کوچولو گاز میدی ک ماشین خاموش نشه