2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم با کلومیفن کیست میزدم

دکتر برام دوفاستون تجویز کرد ماه بعدش کیست رفع شد البته بعضی دکترام قرص جلوگیری میدن

از این به بعد باید به جا کلو میفن بهت لترزول بدن

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
من آمپولم زده بودم سینال آف،باردار شدی؟

منم امپول اچ ام جی ولی سینال اف نداد بم ارع این ماه ک امپول و لتروزل استفاده کردم حواب گرفتم بعد یه سال

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
اره منم با کلومیفن کیست میزدم دکتر برام دوفاستون تجویز کرد ماه بعدش کیست رفع شد البته بعضی دکترام ق ...

ممنون که جواب دادی عزیزم،دوفاستون رو از روز چندم خوردی؟چندوقت بعد باردار شدی؟من خیلی افسرده شدم این ماه خیلی امید داشتم

با پریودیت از بین میره بهتره به جای کلومیفن از لتروزول استفاده کنی احتمال کیست شدنش خیلی کمتر از کلو ...

خیلی دوز بالا واسم نوشته بود،بنظرت لازم نیست ال دی بخورم؟

ممنون که جواب دادی عزیزم،دوفاستون رو از روز چندم خوردی؟چندوقت بعد باردار شدی؟من خیلی افسرده شدم این ...

قربونت عزیز

دوفاستون رو فک کنم از روز۱۴ سیکل داد تا۱۰ روز بخورم

من حدود دوسال طول کشید باردار شدم

جفتمون بدون مشکل بودیم اما خدا نمیخواست تا اینکه ای یو ای کردم وخدا خواست وشد

امیدتو از دست نده 

پیگیر درمانت پیش یه دکتر خوب باش،پرولاکتینت رو حتما چک کن،ورزش کن،شاد باش

انشالله به زودی میشه

قربونت عزیز دوفاستون رو فک کنم از روز۱۴ سیکل داد تا۱۰ روز بخورم من حدود دوسال طول کشید باردار شدم ...

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه یعنی واسه کیست نگران نباشم ؟آخه بار اولمه خیلی میترسم منم از امروز باید دوفاستون بخورم یادت نیست کیستت چند میلیمتر بود؟

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه یعنی واسه کیست نگران نباشم ؟آخه بار اولمه خیلی میترسم منم از امروز باید د ...

ممنون عزیز

اصلا نگران نباش با پریود بعدیت دفع میشه

مال منم فک کنم در حدود مال شما بود 

عزیزم برا قرص بهتره با دکترت مشورت کنی من دقیق یادم نیس 

قضیه ماله ۱سال پیشه🌹