2777
2789
عنوان

ی مشکل دخترونه

282 بازدید | 26 پست

سلام بچها من یمشکلی دارم نمیدونم طبیعی یا نه مجردم از نوک سینم یترشح سفید رنگی میاد نه در حدی که بریزه رو لباسم مثل چرک رو نوک سینم میمونه میرم حموم خودمو میشورم پاک میشه ولی دوباره ترشح میکنه بنظرتون طبیعیه؟ یا برم دکتر؟

برودکترگلم حتمابروهااماایشالاطوری نیست

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم که طبیعی نیست. 

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 

طبیعی نیست

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

منم همین مشکل رو داشتم . یکم خصوصی هست درخواست دوستی بده تا بهت بگم  چیکار کنی

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
پرولاکتینت بالاست ازمایش هورمونی بده

این مشکل جدید نیست از تو دوران بلوغ بود این مشکل تو چکاپ سالیانه یبار ازمایش هورمونی هم دادم نمیدونم بابت پرولاکتین چک شد یا نه ولی مشکلی نداشتم