2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد😭

860 بازدید | 57 پست

سلام مامانا

من غصه دارم قبل بارداری لاغر بودم حتی زایمان کردمم بد نبودم داشتم لاغر هم میشدم ولی واسه شکمم گن نگرفتم یعنی نشد...الان سینه هام خیلی شل و آویزون شده شکمم شل و بد ریخت از خودم متنفرم خیلی ناراحتم راستش خودمم ورن نکردم ببینم چقدرم الان چیکار کنم وزنم کم بشه من همش قرنطینه ام هیچ جا نمیرم ورزش و پیاده روی هیچی بدنم طوریه که بیشتر با تحرک لاغر میشه وگرنه من زیاد نمیخورم...البته بیشتر اوقات گشنمه چون به پسرم شیر میدم...نمیدونم با اینکه من تو بارداری زیاد اضافه نکردم از همه اطرافیانم چاق تر شدم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سماق وبه برنامه غذاییت اضافه کن

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

خوب شروع کن تو ‌خونه ورزش کن و رژیم ‌درست بگیر(البته چون شیر میدی مواظب باش که حتما رژیمت‌ درست باشه که بچه ت از نظر مواد مغذی کم نیاره)

و

یه‌ ورزشایی‌ هست مخصوص سر سینه قشنگ عضله سبزینه تو بعد چند ماه (۷ ۸ ماه مداوم ورزش‌کنی) سفت میکنه‌

امید خوب میشه سینه هات کیف میکنی‌...

خوب الان گن ببند

بعدم وقتی بچت خوابه یکم درازو نشست بزن.

بعد که بچتو از شیر گرفتی رژیمم بگیر.

دیگه‌همینه 

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
دیگه این قرنطینه هم بهانه شد دستمون...آخه عزیزم چ ربطی دارو برو پارکی جایی صبحا ورزش کن بدو یا پیاده ...

چرا قضاوت میکنید من وسواس  کرونا دارم افسردگی دارم بخدا بیشعور نیستم کسیو ندارم پسرمو بزارم پیشش جاییکه من هستم تجاریه دایما بیرون شلوغه اصلا همه اینا بکنار من واقعا وسواس دارم نمیتونم برم بیرون تازه دارم سعی مسکنم کمش کنم بعد یه سال دوبار پسرمو بردم یه جای خیلی خلوت اونم با هزار تا وسواس میدونم کارم درست نیست تو رو خدا قضاوت نکنید کسیو

منم مثل شمام دوماهه زایمان کردم بد ریخت شدم هیچ لباسی بهم نمیاد من تا یکماه گن میزدم فایده نداشت دیگه دارم افسردگی میگیرم هربار که خودمو میبینم

باشگاه هم رفتم ولی شیرم کم شد بچمم ب شیر خشک حساسه 

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه

الان تو اینستاگرام انقد مربی ریخته که برنامه ورزشی‌ و غذایی تو خونه با هزینه و مرتب‌ پیگیر‌

و  بی هزینه و به همت‌ خودت میزارن‌ که ورز‌ش‌ تو خونه به نظرم خیلی راحت شده

یه اپلیکیشنم‌ هست fitonomy یا fitness و اینا میتونی‌ دانلود کنی مرحله مرحله باهاش‌ پیش بری‌

همه شون رایگانن