2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 57 پست
واییی مرسیی😍😍😍

امیدوارم نتیجه‌ مثبت بگیری‌

از اون مریم فیته میتونی‌ برنامه بگیری‌ (من دوماه ازش‌ برنامه گرفتم ۷کیلو‌ کم کردم) و بعدش خودم یاد گرفتم‌ چطور‌ تو خونه‌ ورزش‌ کنم و.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم نتیجه‌ مثبت بگیری‌ از اون مریم فیته میتونی‌ برنامه بگیری‌ (من دوماه ازش‌ برنامه گرفتم ۷کیل ...

میدونی من اگه زانو درد نداشتم خیلی دستم باز بود جدیدا گردن درد و کمر درد هم گرفتم خیلی عذابم

چطوریاست قدم شمار؟میشه بیشتر توضیح بدی...حتما سرچ میکنم

بزن گوگل گام شماریابزن گام شمارکرفس برات میاره نصب کن هروقت خواستی پیاده روی کنی فعالش کپ قدمات میشماره وبهت میگه چقدرراه رفتی من یکساعت میرم بعدش میبینم چقدرزیادشده

میدونی من اگه زانو درد نداشتم خیلی دستم باز بود جدیدا گردن درد و کمر درد هم گرفتم خیلی عذابم

بهونه نیار دیگه

به اون دختره پیام بده و بگو زانو درد هم داری

روشایی میگه‌ که درست تمرین کنی و به زانوت‌ فشار نیاد‌ 

درضمن

مطمئنم‌ سنت به جایی نرسیده آتروز‌ زانو‌ گرفته باشی‌...

رباط‌ پات‌ هم که پاره نشده شده؟

زانو چیه دیگه 

یه هفته یه باز دوهفته یه بار یه ویتامین د بخورد و چند روز یه بارم یه قرص کلسیم‌ دیگه ....

بزن گوگل گام شماریابزن گام شمارکرفس برات میاره نصب کن هروقت خواستی پیاده روی کنی فعالش کپ قدمات میشم ...

چرا من کرفسو‌ نصب کردم زیاد کاربردی نبود واسم؟؟؟؟خیلی ام تعریفشو‌ شنیدم🤔🤔

من تصادف کردم راستش پیگیر هم نشدم نمیدونم

ای وای عزیزم‌

ایشالله که مشکل جدی ای‌ نیست فکر کردم از این خانم جدید غرغرو‌ ایرانیانی‌ هستید که تا دوتا‌ زایمان میکنن‌ میپوکن‌ و هی‌ میگن‌ وای سر زایمان دستم رفت پام رفت فلانم اومد بهمانم‌ خراب شد و ...😁😁🙈🤦‍♀️

ببخشید واقعا 

به اون دختره پیام بده بهت میگه چیکار کن چیکار نکن به زانوت فشار نیاد

موفق باشی خوشگلم