2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال بعد خودم یک سال جلوگیری کردم بعد سقط یک سال هم طول کشید تا دوباره باردار شم

دلیل سقط چی بود ؟؟؟؟  چند هفته بودی سقط کردی و اینکه پریود های بعد زیاد و نامنظم بود از ال دی استفاده کردی؟؟؟

منم امروز سقط کردم. شوهرم میگه سه ماه دیگه اقدام کنیم. دکتر تایید کرده ولی من نمیخوام میترسم بازم سق ...

چند هفته بودی ؟؟؟ دلیل سقط چی بود ؟؟؟؟ 

میگن بعد از سقط ؛ راحتتره بارداری  عزیزم استرس نداشته باش

چرا راحتر باشه وقتی رحم اسیب دیده. خونریزی زیاد. پریود های ۲۰ روزه و نامنظم و همش لک بینی 😞

اخی چه بد  !!!!  با قرص سقط داشتی ؟؟؟. الان خونریزی زیاد داری؟؟؟

نه با دارو گیاهی. قیطران جوشوندم خوردم با لیوان دوم سقط شد.

نه معمولیه خونریزیم مثل یه پریود عادی. سه-چهار ساعت یکبار نوار بهداشتیم پر میشه.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
دلیل سقط چی بود ؟؟؟؟  چند هفته بودی سقط کردی و اینکه پریود های بعد زیاد و نامنظم بود از ال دی ا ...

۶ هفته لکه بینی داشتم بعد تبدیل به خونریزی و سقط شد

ال دی استفاده نکردم روش پیشگیری کاندوم بود

میزان پریود رو یادم نیست ولی یکم نامنظم بود

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

منم امروز سقط کردم. شوهرم میگه سه ماه دیگه اقدام کنیم. دکتر تایید کرده ولی من نمیخوام میترسم بازم سق ...

منم بعد سقط دکتر گفت سه ماه دیگه اقدام کن ولی من میترسیدم یک سال موندم

ان‌شاءالله هر وقت که باردارشدی سالم و سلامت بعلش کنی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

۶ هفته لکه بینی داشتم بعد تبدیل به خونریزی و سقط شد ال دی استفاده نکردم روش پیشگیری کاندوم بود میز ...

به من ال دی داده برای تنظیم پریود. چون ۲۰ روزه پریود میشم. یک هفته پاکم دوباره لک و خونریزی زیاد شروع میشه.