2777
2789
عنوان

شوهرم به مشاورمون گفته مامانم به زنم حسودی میکنه 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 47 پست
واقعا مشاوره ناشی بوده،،، به جای اینکه شخصیت مادرشوهرت رو جلوت خراب کنه باید به شوهرت یاد می‌داده چط ...

نمیدونم چی بگم ولی عجیب تر اینکه از اون موقع شوهرم خیلی بیشتر بهم توجه میکنه جلو خانوادش همش برام غذا میکشه میوه میاره، تنها خونه مامانش ظرف میشورم میاد کمکم میکنه 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا خانوما خیلی عجیبن،بعضی وقتا به دخترشون حسودی میکنن بعضی وقتا به مادرشوهر بعضی وقتا به عروس.بابا لامصب محبت همه رو می‌خوان.بعدشم مادر ایشون همسر داره من نمی‌دونم چرا مادرشوهرهای ایرانی منتظرن محبتی که می‌خوان رو از پسرشون دریافت کنن،حالا همسر نه،بعد ها پدر میشه تمام توجهش میشه دخترش(اون وقت بعضیا به خاطر خودشون میگن نه شوهر باید به همسر بیشتر توجه کنه تا همسر.درک نمیکنم این خانوما رو.کدوم رو میخواین؟؟؟؟ بابا بس کنید.