2777
2789
عنوان

شوهرم به مشاورمون گفته مامانم به زنم حسودی میکنه 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 47 پست
این یک اصله : " زن و شوهر محبتهاشون نباید جلوی جادره مع باشه که حسادت ایجاد کنه"  اون مادر زحمت کشی ...

جلل خالق شوخی می کنی دختره از راه نمی رسه مادره می ره بره پسرشش زن می گیره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث شوهره منه مادر شوهرمنم همینجوریه بعد جلوش شوهرم به من بی توجه🤣🤣🤣خب حسودی میکنه خودمم فهمیدم خب چیکا کنم به خودمم گفته تا زن گرفته دیه نگا به من نکرده 

تعجبم ازینه که میگه شماها باهم خب نیسین اخه یکی نی بگه بهش که بامن جلوتو خب باشه که باز حسودیات شرو میشه

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
دعوا نداریم... گفتم دست و پا چلفتی!! حالا تلخ بود برات... گفتی نفرت دارم و هزار تا انگ دیگه.... به ه ...

چه ربطی داره عزیزم 

پیش میاد و اتفاقه ربطی به دست و پاچلفتی بودن نداره🚶🏽‍♀️😂 

یه تاپیک بزن ببین چند درصد از خانوما بار اولی که موی شوهراشونو کوتاه کردن خرابکاری کردن! 

خانوما باور کنید این اصل در روابط زناشویی خیلی مهمه،، مخبتها و عشقولانه هاتونو بذارید تو خلوت، جلوی خانواده ها سنگین باشید تا حسادت تحریک نشه... من خیلی دیدم دختره تکون نمیخوره شوهرش آب بده دستش، خب قبول کنید مادرشوهر حرص میگیره تازه دختره تو دلش ذوق میکنه که حرص مادرشوهر رو درآورده..... 

بچه بودیم از این فیلما زیاد نشون میداد که مثلا بچه هه میرفت به مامانش میگفت" بابا گفت تورو دوست داره" به باباشم برعکس 

بعد اینا با هم اشتی میکردن😑

مشاوره تو روشهای حذاب دهه شصتی مون مونده 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
چه ربطی داره عزیزم  پیش میاد و اتفاقه ربطی به دست و پاچلفتی بودن نداره🚶🏽‍♀️😂  یه تاپی ...

واسه شما خرابکاری نبود، فاجعه بود.... حالا اینجا جای بحثش نیس.... من اومدم بیرون از تاپیکت که با هم خوش باشید... 

جلل خالق شوخی می کنی دختره از راه نمی رسه مادره می ره بره پسرشش زن می گیره 

بله... من حرفم اینه کارهایی که حسادت ایجاد میکنه نکنید.... مثال آب رو زدم بالاتر... دیدم بعضی عروسا از حرص اینجور میکنن و واقعا هم حسادت مادرشوهر رو برانگیخته میکنن... من اون اصل رو از خودم نگفتم حرف یه مشاور مطرح و معروف بود

تو زوج درمانی وقتی با هم رفتیم پیشش اینو گفت،جلوی خوده شوهرم،گفت شوهرت دلیل رفتارش این بوده،که باید میومده به تو میگفته ولی اشتباه کرده دلیل رفتارشو پنهان کرده،میگفت یعنی راحع به همه چیز باید با هم صحبت کنیم،و هیچ چیز رو از هم پنهون نکنیم دلیل رفتارهامونو به هم بگیم،ولی خب من خیلی غصه خوردم وقتی اینو فهمیدم 😔😔😔

نَ حتما منظور اسی اینه که شوهرش رفته به اسی گفته به مشاور گفته که مامانم به زنم حسودی میکنه😁

خداکنه اینی که میگی باشه😑🙈

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
از کجا فهمیدی؟   نگو مشاور گفته ک نابود میشم

و زوج درمانی وقتی با هم رفتیم پیشش اینو گفت،جلوی خوده شوهرم،گفت شوهرت دلیل رفتارش این بوده،که باید میومده به تو میگفته ولی اشتباه کرده دلیل رفتارشو پنهان کرده،میگفت یعنی راحع به همه چیز باید با هم صحبت کنیم،و هیچ چیز رو از هم پنهون نکنیم دلیل رفتارهامونو به هم بگیم،ولی خب من خیلی غصه خوردم وقتی اینو فهمیدم 😔😔😔

تو زوج درمانی وقتی با هم رفتیم پیشش اینو گفت،جلوی خوده شوهرم،گفت شوهرت دلیل رفتارش این بوده،که باید ...

واقعا مشاوره ناشی بوده،،، به جای اینکه شخصیت مادرشوهرت رو جلوت خراب کنه باید به شوهرت یاد می‌داده چطور رفتار کنه که نه سیخ بسوزه نه کباب، چطور رفتارش رو مدیریت کنه که هم مادرش حسودی نکنه هم به شما احترام بذاره... واقعا که عجب مشاوری!!!!! گند زده!!! دیگه پیشش نرو، زندگیتو خراب میکنه با این کاراش!!!