2777
2789
عنوان

خانما کارمندم شوهرم حقوقم رو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4652 بازدید | 61 پست
چرا خودشم کارمنده

عزیزیم    چرا از اول عادتش دادی  الان محل نده  بگو لازم دارم باید خرج خودم دندنهام ارایشگاه لباس   پس انداز برای خودم کنم  من که  هزارتومان به شوهرم نمیدم   

عزیزم اگر تو زندگی با همسرت همدل باشی مهم نیست حقوقت رو خرج کنی تو زندگی . این اشتباه تو فرهنگ ما جا افتاده که خانم حقوقشو تو زندگی خرج نکنه . اون تایمی که شما بیرون کار میکنی از زندگیت داری میزنی پس پولشم باید تو خونه هزینه کنی . همسرت هم که داره کار میکنه اگر بخوای هزینه ها رو جدا کنی خیلی زندگیت سخت میشه . یکی از بستگان من هم اینجوری بود بعد بچه دار شدن همبشه بحث بینشون بود که مثلا من فلان هزینه بچه رو دادم حالا تو باید هزینه دیگشو بدی . بنظرم راهتو تغییر بده

Ich berge mich in deiner Hand

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در همه حال طلبکارن و قیافه حق ب جانب تازه اونایی ک خیانت میکنن پرروترم هستن

آره والاه خیلی پرروئه رفت برای خودش یه کاپشن یک تومنی خرید با اینکه دوتاکاپشن نو داشت اونوقت به من که رسید گفت تو پالتو نمیخوای اسراف میشه تو هنوز پالتو شب یلدا اوردیم برات نو هست حالا اون پالتو مال ۴ سال پیش بود و خود منم نبردن اصلا برای خریدش سلیقه مادرشوهرم بود که من اصلا دوست ندارمش 

مردی که برای پول زنش رو بخواد همون بهتر نباشه 

همون دیگه شوهرش مغازه دار بود خودش یه پست مدیریتی عالی داشت پول که به شوهرش نداد علناً بهش کفت من بخاطر اینکه پول داشتی و کارمند بودی باهات ازدواج کردم .راحت طلاقش داد 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

شوهر سابق منم اینطور بود، با هم که ازدواج کردیم یه دانشجوی زیر صفر بود، بعد از دانشگاه با هم رفتیم سر کار، ولی حقوق من بالاتر از اون بود، کارت حقوقیم دستش بود و همه ی پولام رو خرجش کردم. وقتی به خودم اومدم که فهمیدم با دخترخاله ش بهم خیانت کرد و من هیچ چیز از خودم نداشتم، خانواده ش هم به خاطر دخترخاله شون از من حمایت نکردن، اونم که روز به روز اخلاقش بدتر میشد، خیلی با خودم فکر کردم، اگه خودم میخواستم طلاق بگیرم دیگه مهریه م هم باید میبخشیدم. 

خیلی سخت بود ولی یه مدت سعی کردم باهاش نرم و جهربان باشم تا حداقل بتونم خونه ای(یه آپارتمان خیلی کوچیک) که با پول خودم خریده بودیم به نامم بزنه، البته اونم به چه سختی، از اینور اونور قرض گرفتم و گفتم بهش اون آمارتمان رو بفروش که یه بزرگتر بگیریم و یه وام سنگینم من روش برمیدارم و به خلطر وام باید آمارتمان جدید به نام من میخورد و بالاخره به خاطر طمعش راضی شد به نامم بزنه. 

وقتی دیدم حداقل پولام تا حدی برگشته، گفتم جونم و جوونیم که به پای این خائن گذاشتم که دیگه بر نمیگرده ولی دیگه بیشتر از این لیاقت نداره باهاش بمونم چون هنوزم حتی بیشتر هم اذیت میکرد.

خلاصه حقوقم را ازش گرفتم و تقاضای نفقه دادم، چون خودش اقرار کرد که کارت حقوقیم سالها دست خودش بوده، قاضی نفقه ی خوبی برای من تعیین کرد، اینم چون اصلا عادت به خرج کردن مولش برای من نداشت و فقط خرج خانواده ش میکرد، بهش برخورد و تقاضای طلاق داد

اوایل خیلی ناراحت بودم که میخوام طلاق بگیرم، ولی الان میگم اگه یه درصد میدونستم زندگیم اینقد راحت میشه حتما زودتر از اینا خودمو راحت میکردم. نمیدونم شایدم خدا نجاتم داد چون من اون چند سال اول بدون هیچ چشمداشتی و فقط به خاطر زندگیم دو شیفت کار میکردم و پولش رو در اختیار اون میذاشتم ولی نتیجه ش شد پررو شدن و آخر خیانت کردنش.

همه ی حرفا و کارایی که میگی میکنه رو درک میکنم و از نزدیک دیدم. 

آخه حاضر نیست چیزی به نام من بزنه همه خونه و ماشین به نام خودشه

این ایراد کار شماست پول مال شماست اون حاضر نیست؟برو وام بگیر به نام خودت پولم مال خودته برو باهاش ماشین یا طلا بخر بیشتر حقوقت رو بده قسط بقیه رو ببر توزندگی

شوهر سابق منم اینطور بود، با هم که ازدواج کردیم یه دانشجوی زیر صفر بود، بعد از دانشگاه با هم رفتیم س ...

منم هیچی به نامم نزده تازه طلبکارم هست نمیخوام بهش بدم دیگه ساده نمیخوام باشم بذار قهر کنه به درک

این ایراد کار شماست پول مال شماست اون حاضر نیست؟برو وام بگیر به نام خودت پولم مال خودته برو باهاش ما ...

سر همین قضیه هم دعوا راه انداخت دیشب با مهربونی بهش گفتم همسرم میخوام وام بگیرم طلا یا ماشین بگیرم بقیه حقوقم شما اون وامی خواستی بگیر من میدم برگشت گفت طلا و ماشین میخوایم چیکار نه همه حقکق رو بده دست من باشه

من تا چندماه قبل کار میکردم بخاطر بارداریم نرفتم دیگه گفتم ی سالی استراحت و زایمان و بعدش میرم تمام ...

منم اینو فهمیدم وقتی بهم خیانت کرد درکت میکنم یکی از شرط هایی که بخشیدمش این بود حقوقم مال خودمه اونم اونجا قبول کرد ولی الان داره دعوا راه میندازه 

رسمی هستید هر دو  میشه بپرسم چقدره حقوقتون

بله رسمی هستیم شوهرم با وام ۴ تومن میگیره شغل دومم داره من ۳ تومن میگیرم که نصف حقوقم میره وام ایشون همون نصفه دیکه رو میخواد بگیره مشکل اینجاست شغل دومش رو با داداشش شریکه شوهرم اونجا ببخشید مثل چی کار میکنه ولی همه اش رو میده داداشش میگه اون خانمش کارمند نیست خودشم همین شغل رو داره چند بار دعوا کردم حق و حقوقت رو بردار تو که از زن و بچه ات میزنی میری اونجا برتی چی مجانی کار میکنی ولی فایده نداشت اگه حق و حقوقش رو از مغازه برداره خیلی خیلی بیشتر از حقوقش در ماه درمیاره 

سر همین قضیه هم دعوا راه انداخت دیشب با مهربونی بهش گفتم همسرم میخوام وام بگیرم طلا یا ماشین بگیرم ب ...

خیلی پررو شده، به نظرم از طلاق میترسی و حق هم داری، ولی اون نامرد فهمیده و داره از ترست سواستفاده میکنه

وگرنه مرد باید جوری باشه که ترس از رفتن زن داشته باشه، حالا ترس هم نباشه ولی زنش رو دوستش داشته باشه، آخه این کاراش یعنی کاملا میدونه که هرکاری کنه شما به پاش می مونی، داره اذیت میکنه نکبت

سلام عزیزم من جات باشم سریع ی وام سنگین از حساب خودم برمیدارم باهاش سرمایه گذاری میکنم قسطاش انقد ب ...

خودمم تو همین فکرم یه وام بردارمردزشنبه ان شاالله میخوام برم درخواست بدم