2777
2789

ما هم خیلی وقتا همین مشکلو داریم

موقع انتخاب واحد نصف بیشتر نمره ها نیومده

حذف و اضافه واسه همینه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بعد از امتحانات برو انتخاب واحد کن......................................زمانش رو دانشگاه اعلام میکنه.............................................    

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حذف و اضافه باید درستش کنی اگ بندازن 

منم با مکافات کردم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ما هم خیلی وقتا همین مشکلو داریم موقع انتخاب واحد نصف بیشتر نمره ها نیومده حذف و اضافه واسه همینه

اخه میدونی حذف و اضافه هم بعد زمانیه ک کلاسامون شروفن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

مگه میشه😂😂😂 خوب دانشگاه گفته دیگه باهوش کشوریه انتخاب واحد

اره میشه.......................................................................... این کلمه.باهوش رو به فال نیک میگیرم..............................موفق باشی..............................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اخه میدونی حذف و اضافه هم بعد زمانیه ک کلاسامون شروفن

خب ویس و پاورش نماینده توی کانال میزاره میتونی برداری

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
خب ویس و پاورش نماینده توی کانال میزاره میتونی برداری

استادا بعضیا عقده ای ان غیبت رد میکنن نمره کم میکنن

استادا بعضیا عقده ای ان غیبت رد میکنن نمره کم میکنن

خب به استاد بگو که توی حذف و اضافه برداشتی

خب به استاد بگو که توی حذف و اضافه برداشتی

باشه 💛💛☹

کاش نندازن