2777
2789
ما برای تعویض خونمون به شدت به پول نیاز داشتیم 2تومن کم داشتیم به هر دری زدیم تا اینکه همسرم به شوهر خواهرش گفت اونم گفته بود باشه نزدیک اسباب کشی دیدم خواهرشوهرکوچیکمو فرستاده اومده خونمون با چند تا سکه وگفته سکه میدم سکه پس میگیرم.... خلاصه ما اصلا از این کارش خوشمون نیومد و ناراحت شدیم فرداش سکه ها رو همسرم برد خونه مادرشوهرم و گفت نه ممنون من پول نقد میخوام اونم قبلا گفته بود پول بهمون میده.نمیدونم این چه کاری بود تاحالا ندیده بودیم من و شوهرم وضع مالی شوهر خواهرشوهرم خیلی خوبه خیلی نظرشما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ایرادی نداشته خیلیها با وضع کالی توپ پول نقد نگه نمیدارن مثلا من خودم اکثرا تبدیل به سکه یا دلار میکنم اونم گفتت سکه پس میگیرم از،زرنگیش نیست اگر سکه ارزون بشه شما سود میکنین
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
منم بودم ناراحت میشدم فک کنم روش نشده برا پولی که میده سود بخواد ازتون این روشو انتخاب کرده خب سکه بده

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

ریسکه ممکنه بعدا سکه چند برابر بشه ممکنه هم بیاد پایین تر یا ثابت بتونه.در هر حال پول نقد مطمئن تره.
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood