2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با خانواده ی نفهم؟؟

576 بازدید | 34 پست

سلام یه پولی رو دوماهه گرفتن از شوهرم. مبلغشم کم نیست. پس اندازمون بود

الان شده ۸ماه

تمام حساب کتاباش بهم ریخته. هر دفعه میگن ماه بعد ماه بعد

الان یه پول قلمبه گیرشون اومده مامانم میگه بریم وسایل خونه رو عوض کنیم . انگاااار نه انگااار ما تو فشاریم

هم من هم شوهرم با احترام چندین بار گفتیم میخوایم پولو ، فشار رومونه

چیکار کنیم دیگه؟؟؟ شما چی به عقلتون میرسه؟؟ خسته شدمممم  

تصور کن پولو دادن !

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان اگه مادرشوهرت بود شسته بودنش گذاشته بودن کنار😕

دیگه وقتی با احترام متوجه نمیشن خیلی جدی و دعوایی برو جلو بگو پولمو بدین

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یکباردیگه بگوهمسرت بهشون بگه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
کاش با تصور میشد کاری کرد

میشه !

فقط آروم باش 

و بیخیال 

وقتی میبینینشون با تفکر اینکه《پولو میاری میدی👻》بهش خیره شو!!!

از متافیزیک چی میدونی؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
کاش با تصور میشد کاری کرد

جواب این خانوم و نده 

بچه اس محصله 

زندگی متاهلی تجربه نکرده که

عزیزم مدام فشار بیار بهشون

برو حتی شده بست بشین مثلا توی پذیرایی یا توی حیاط خونه هرکاری از دستت برمیاد انجام بده بگو من تا پولمو نگیرم نمیرم

فحش و ناسزا هم نگو خودت بده بشی

دعا کن منم مالمو از خانواده پس بگیرم

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

اگه می دونی واقعا پول دارن و بهتون نمی دن هر روز بهشون بگو وبه مامانت بگو روزی دوبار زنگ بزن 

💕هربژی کورد💕 درپس هر قضاوت ما یک نفر می جوشد  یک نفرمی سوزد  ویک نفر می میرد   قبل از آنکه زبانت آلوده ی کشتن کسی شود  حرفهای خامت را بگذار خوب بپزند...!   کاربرساله ۹۵هستم خودمم نمی دونم چطور اومدم اینجارو پیداکردم مثل چراغ جادویی یه هو اومدم تو تاچشم بازکردم اوه چندسال گذشته ومن معتاد شدم 😁
الان اگه مادرشوهرت بود شسته بودنش گذاشته بودن کنار😕 دیگه وقتی با احترام متوجه نمیشن خیلی جدی و دعو ...

باورت میشه برگشت گفت برین از مغازه اشنای شوهرت وسیله وردارین به حساب پدرشوهرت

وظیفشونه .فشار نیاد بهتون

میگم تو پولمونو بده. میگه وااااای داماد فلانی براش خونه خریده شما چرا انقدر پولکی هستین 

باورت میشه برگشت گفت برین از مغازه اشنای شوهرت وسیله وردارین به حساب پدرشوهرت وظیفشونه .فشار نیاد ب ...

خلاصه حواست باشه زندگیتو خراب نکنن

شوهرتم تا یه جایی صبر داره

مرد یهو قاطی میکنه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯