الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم میخوام شامپوفرش بزنم خراب نمیشه؟مال من فک نکنم نانوباشه
شامپو فرشو که من همیشه به مبل قبلیم میزدمفقط تجربه من میگه اصلا هیچی قاطیش نکن داغون میشه وایتکسو صابون و تاید و اینا ولی اینایی که خریدم الان نانو هست دلم میخواد تمیزشون کنم
خب باید تمیز بشه دیگه مگه شما تمیز نمیکنید؟سالی یه بار برا عید تمیز میکنم همونم نکنم؟!😕
بگو از شرکت بیان برات بشورن مبلغ خیلی پایینه ولی دستگاه مخصوص دارن از روز اولم بهتر میشه مبلای منم روشنه هرساله ب نظرم لازم نیست من بعد پنج سال امسال گفتم اومدن شستن چون تمیز بود میپوسه مبل
خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی
بگو از شرکت بیان برات بشورن مبلغ خیلی پایینه ولی دستگاه مخصوص دارن از روز اولم بهتر میشه مبلای منم ر ...
وااای شاید چرک تابه معلوم نمیشه وگرنه من اصلا وسواس نیستم تازه سالی یه بار گاهی اوقاتم دوبار شده بود خیلی کثیف میشد تازه بنفش بود الان این یکی که تازه خریدم چرک تابه ولی سالی یه بارو تمیز میکنم حتما