2777
2789
عنوان

بچه ها خواهرم و الان بردن اتاق عمل

1007 بازدید | 19 پست

لطفا با دل های پاکتون واسش دعا کنید 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

لا اله الا انت، سبحانك اني كنت من الظالمين

ان شاءالله بهبود پيدا ميكنن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

ایشالا سلامت میاد بیرون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چرا؟

عزیزم یه عمل جراحی معده داره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
لا اله الا انت، سبحانك اني كنت من الظالمين ان شاءالله بهبود پيدا ميكنن

ممنونم‌قربونت برم 

اللهم اشف کل مریض... محتاج دعاتون برای شفای پدرم و مادرهمسرم هستم⁦☘️⁩🍀🌸

ممنونم عزیزدلم‌

انشاالله هرچهزودتر سلامتیشون و بدست بیارن

انشالله با هردلیلی رفته صحیح وسالم و با ارامش برگرده 

ممنونم‌بانو

عزیزم یه عمل جراحی معده داره

خوب میشه نگران نباش ادم روکه عمل میکنن اون درد لامصب میره خیلی سبک میشه .

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اخی ازته دل دعاکردم ایشالاسالم وسلامت ازاتاق عمل بیرون میاد.چند سالشونه؟

۳۴ عزیزم ممنونم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙